fredag 9. juni 2017

Bølgeplater i plast

God Service Og Rask levering. E-handelsmerket Nettbutikk. Stort Utvalg Av Plastvarer - Alt Kappes Etter Mål - Vi Har Glade Kunder - Topp Service! Drivhusglass Som Holder. Polykarbonat er en mangesidig, slitesterk plast som brukes for en rekke ulike behov.


Den største fordelen med polykarbonat sammenlignet med andre typer plast , er en uslåelig styrke kombinert med lav vekt.

Miljøpåvirkning Det er ekstremt lite utslipp i miljøet fra produksjon av polykarbonat. Vi selger forskjellge slags takplater i plast etter behov. Kanalplater: - 50mm tykkelse. Klar, opal og rødfarget. God som isolerende plate til f. Vi trenger alle et tak over hodet for å beskytte oss mot vær og vin og hos Byggmax finner du alt du trenger for å bygge et som er både standhaftig og pålitelig.


Trapesplater er en enkel og billig løsning som overbygg til carport, terrasse, drivhus, uthus og lignende. Vi har alt tilbehør nødvendig for å montere platene. Polysol bølgeplater er et rimelig alternativ for bruk på verandatak eller hagestue.

Uisolerte bølgeplater av plasttypen polykarbonat. Leveres i klar, opal og røk farge. Byggebredde med en bølge overlapp 98cm. UV-beskyttende lag motvirker at platen gulner av sol.


Astrup AS har trolig landets bredeste utvalg innen metaller og plast halvfabrikat. Gjennom vårt rikholdige sortimentet innen aluminium, metaller, plast , rustbestandig stål, spesialstål og titan, i kombinasjon med våre korte leveringstider og mangeårige kompetanse, er vi en betydelig leverandør til mange viktige bransjer i Norge. Cembrit Bølgeplater av fibersement med sine robuste egenskaper gir et ærlig materialuttrykk. Den vanligste bruken av disse mykt bøyde og bølgede platene er på yttertak. Egenskapene er funksjonelle og gir et tak med svært lite vedlikehold.


Cembrits Bølgeplater er kvalitetsprodukter av fibersement for taktekking såvel som på ventilerte. JumboLite terrassetak gjør det lyst, litt lunt, tørt og innrammet, men allikevel åpent, mulighetene er mange. Terrassetakplate med UV-filter og års garanti.


PC er en termoplast har meget høy slagfasthet og temperaturbestandighet. PC finnes som halvfabrikata i glassklare plater, folier, kanalplater og bølgeplater , samt transparente blokker, rør, bolt og profiler. Opale og innfargede utførelser finnes også. Super Service Og Rask Levering!


Siden alt er usynlig under terrassedekket la jeg bare en remse uv-bestandig plast over denne, dette har fungert finfint til nå ihvertfall. ProLite terrassetakplate er en trapesformet plate som er enkel å legge med overlapp.

Platen er produsert i pvc og har høy bruddstyrke. La plastmo sine bølgeplater jumbolite (klare) i sommer og det er helt ok, bølgeblikk utseende på ett tak på en veranda er liksom slik det har vært og slik det skal være. Gir akkurat passe solskjerming også.


Vurderte sunglaze men ser ikke vitsen med det, blir liksom litt for harry for hvorfor skal man ha vindusfølese på ett tak liksom? Halleplattan bølgeplater er et rimelig alternativ for bruk på verandatak eller hagestue. Glassfiber er et meget holdbart og sterkt plastmateriale. I denne kategorien finner du et utvalg av forskjellige takplater som trapesplater, bølgeplater og termotakplater som du enkelt kan montere og du kan lett gjøre det til en billig penge.


Finn din nærmeste forhandler. Alle Plastmo produkter kan kjøpes via byggevarehandelen. Kontakt en av våre forhandlere for råd og priser på våre produkter. Du kan enkelt bygge disse sammen også, om du vil ha større.


Hos Byggmakker finner du takplater og takstein i ulike farger som passer ditt behov. Du finner også tilbehøret du trenger hos oss. Om du legger nytt tak eller fikser det gamle, trenger du de rette materialene. Les mer om hva vi har på BAUHAUS, og bestill.


Vi klargjør for henting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg