fredag 30. juni 2017

Ramme 70x50

Sjekk ut Ramme 70x50. Stort utvalg av Rammer. Fin ramme , men svært løs innfatning. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk.


Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk.

Siden du allerede vet hvilket mål du er ute etter, trenger du nå bare å ta stilling til hvilken farge du vil ha på din 50xramme , hvilket materiale, type glass og om rammen skal være blank, matt eller høyblank. Alle bilderammene kan også brukes i liggende format, og de passer derfor like godt til motiver i 70xcm. Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Plexiglass gir lette og uknuselige bilder.


Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på. IKEA - FISKBO, Ramme , svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen.

Som et alternativ til den klassiske fotorammen har vi også en plakathenger i hvitt og eik med mål på cm. Dette er et trendy alternativ for å henge opp plakater. Alle våre pene og billige rammer , som er tilgjengelige i ulike modeller, størrelser, materialer og farger, kjøper du enkelt på nett. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger.


Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best for motivet. Innvendige mål passepartout: B8xHcm. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Ovenfor ses et bredt udvalg af vores rammer , lige fra lyse og mørke trærammer til brede, smalle, lyse og mørke alurammer. Hvert bilde er unikt og ingen andre enn deg i hele verden har akkurat det bilde!


Du kan velge å kjøpe ramme i tillegg.

Da du allerede ved hvilke mål, du er ude efter, skal du nu kun tage stilling til hvilken farve, du ønsker på din 50xramme , hvilket materiale, hvilken glastype og om rammen skal være blank, mat eller højblank. Alle fotorammer kan bruges i liggende format og passer derfor lige så godt til motiver i 70xcm. Hos Desenio kan du få et stort udvalg af rammer , og i denne kategori finder du alle vores billedrammer med målet 50xcm.


Vores rammer , der fås i hvi sort, gul sølv, kobber og eg, er alle udstyret med plexiglas, som gør rammen mere robust, mens den samtidig forbliver glasklar. Indram dine billeder eller plakater med denne ramme med passepartout. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Står du og mangler billige billedrammer til dine familiefotos, plakater eller kunsttryk?


Mulighederne er mange, og du bør derfor tage dig god tid til at kigge på de mange forskellige løsninger inden for rammer til billeder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg