onsdag 28. juni 2017

Honeycombs pynt

Honeycombs pynt

Honeycombs og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Nordens største utvalg! Her finner du en stor mengde festtilbehør. Velg to eller tre forskjellige farger og pynt med dem slik du hadde gjort med ballonger!


Honeycombs pynt

Heng dem i klaser, ned fra taket eller på veggen. Nydelige som dekor i bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag eller fest. Perfekt dekor til alle typer party.


Pynt til fest med honeycombs fra Honeyoak. Best pris og lynrask levering hos festogmoro. Vi har et stort utvalg av pynt og tilbehør til ditt selskap, enten det er bursdag, bryllup eller annen fest.


Honeycombs pynt

I vårt brede sortiment av pynt til bryllup, kan du få flotte pomponger, rispapirlamper og honeycombs i flere forskjellige størrelser og farger. Disse kan du dekorativt henge opp i taket eller legge på festbordet. Du kan også velge blant et hav av flotte girlandere, som du raskt og enkelt kan ha på en snor, eller henge opp med klyper. Vi har et fint utvalg av lekre og fargesterke honeycombs som gir barnerommet eller bursdagsbordet det lille ekstra!


Papridekorasjoner med bikube mønster. Vi har flere farger og fasonger du kan velge mellom. Det beste utvalget av honeycombs til alle slags fester og fargetemaer! Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning!


Vakre trekkspill papirdekorasjoner du kan henge fra tak, vegg, vindu el. Velg mellom flere typer, farger og forskjellige temaer. Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse.


Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd. De kan også bruges til fest, som det flotte indslag af festartikler d er findes et stort udvalg af farver, former og størrelser og vi har, syntes vi selv, et bredt udvalg til mange formål. Bikubekugler, som honeycombs også kendes under, fåes i sølv, gul grøn, rød og mange flere farver. Mini honeycombs hvit girlander 213cm. Fine dekorasjoner som festes i taket.


Honeycombs pynt

Passer til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Alle våre produkter er nøye utvalgt og flere er unike hos oss. Vi har inspirasjonssider der du enkelt kan få tips og råd. Vi tilbyr også eksklusive ballonger som prikken over i-en.


Pomponer og honeycombs Smukke pomponer, imponerende honeycombs og dekorative rosetter er alt sammen pynt , der sætter prikken over i’et på festlokalet, festbordet eller til hverdags i hjemmet. Der er et hav af muligheder, og hos Kija-design har vi et utal af disse tre pyntegenstande i forskellige farver og materialer. Med denne flotte fargede honeycomb i flotte røde, grønne og hvite farger er du klar for den italienske fest eller andre fester hvor du synes den passer inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg