onsdag 7. juni 2017

Butinox beis fargekart

Riktig forbehandling er avgjørende for et varig resultat. Underlaget må være rent og tørt. Rengjør med Butinox Kraftvask og behandles med Butinox Sopp- og algedreper. Kledningen må være tørr når du begynner å beise.


Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Her finner du inspirasjon til din Terrasse.


Noen timers arbeid er alt som trengs for å slappe av i inntil tre år på den sesongklare terrassen. TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger.


Butinox beis fargekart

Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler.


Scanox Meny Hovedmeny. Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Butinox beis fargekart

Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Butinox Oljebeis har og inneholder spesialoljer som trenger godt inn i treverket for å motvirke oppsprekking. Gir ingen fiberreisning. Kan blandes i mange flotte farger.


Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning.


Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Se beste pris på Butinox Oljedekkbeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. HELT YTTERST MOT VÆRET trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol og regn, vind og snø.


For ingen ønsker å beise hvert år, selv om jobben er så enkel som mulig med Butinox Oljebeis. Den trenger ingen grunning, kun tørt og rent treverk. Bare naturen selv kan skape den vakre strukturen du finner i overflaten av et. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk.


La deg inspirere av våre brosjyrer og fargekart. På tide med fornying? Trykk på brosjyreforsiden for å laste ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg