tirsdag 20. juni 2017

Sminkespeil med lys og forstørrelse

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Best på belysning og lamper! Vi har Norges mest fornøyde kunder. Fri frakt over 499kr.

Autorisert forhandler. Det finnes mange typer sminkespeil. Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når detaljene teller. Et godt sminkespeil gjør jobben enklere.


Om du foretrekker lommespeil eller et større sminkespeil til sminkebordet, vi har speil fra Simplehuman og Beurer i alle prisklasser. Sminkespeil med og uten lys. Flott sminkespeil med 5X forstørrelse og integrert LED lys.


For veggmonteringLeveres med pluggbar kabel og støpsel for normal stikkontakt, og kan installeres selv.

Hva er et sminkespeil med lys ? Begrepet dekker en mengde speil. Størrelsen på speilet kan variere, og ofte kan du også justere vinkelen. Hovedformålet med et sminkespeil med lys er å gjøre det lettere å sminke seg, men det har også flere bruksområder. LED-lamper lyser opp rundt speilet for at du skal se ordentlig når du sminker deg. Med et vanlig speil på den ene siden og 10x forstørrelse , får du optimale forutsetninger for sminking.


Simulerer naturlig sollys, slik at du kan se hele fargespekteret, noe som bidrar til riktig bruk av sminke og et perfekt resultat. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Derfor har vi både vegghengte speil med en praktisk, svingbar arm og frittstående speil. For deg som ikke har mulighet til å montere speilet på et sted med godt lys , har vi modeller med LED-belysning. Frittstående sminkespeil er greie å ta med seg til andre rom. Og vårt lille, runde sminkespeil med støtteben passer perfekt på reisen. Beste Priser Med Handlesmart!


Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett.

Flere av sminkespeilene har to glassflater, hvor den ene speilflaten forstørrer slik at du kan fikse og rette på alle detaljene man ikke ser i et vanlig speil. Lommespeilene kommer både med innebygde hårbørster og lys. LED- lys , slik at du kan se godt hva du gjør!


Disse små-speilene er geniale når du er på farten. Her kan du sammenligne pris på sminkespeil med og uten lys i alle varianter – veggspeil, bordspeil, håndspeil og. Kan brukes på baderom og andre områder. Lys er kanskje det viktigste når du skal velge sminkespeil.


Noen speil leveres med innebygget lys. Moderne sminkespeil har gjerne en lysring av LED-pærer rundt kanten. Dette gjør at du får godt opplysning av speilbildet og lettere kan se detaljer. Også vegghengte sminkespeil har gjerne lysringer rundt. Søk etter sminkespeil på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på sminkespeil fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Speil, speil på veggen der! Gi badet ditt et løft med ett av våre lekre speil for bad.


Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg