onsdag 21. juni 2017

Epoksymaling

Elastisk, akrylbasert betongmaling. Det er slitesterkt, lett å vaske og egnet i både kjøkken, verksted og stue. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling. Kjøp på nett eller i butikk. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling?


Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).

Vannbasert, 2-komponents epoksymaling som egner seg til f. Ved krav til fuktgjennomtrengelighet anbefales ikke mer enn to strøk. Epoksymaling til betonggulv i valgfri farge 1kr. K blank og slitesterk løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv. Malingen, Intergard 74. Den er utviklet for sterkt belastede gulv, som garasjer, kjellere, lagergulv og industrigulv.


Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2-komponent epoksymaling med høy glans og stor slitestyrke, god vannfasthet og vedheft. Bestandigheten mot syrer er noe begrenset. Kan brekkes til ønsket farge.

Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Et godt gulv er mye verdt.


PRODUKTINFORMASJON Sigural er en luktsvak blank to-komponent epoxy maling ti innvendig bruk. EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke. Epoxybelegg på gulv gir et blankt, lettstelt og bestandig gulv.


Epoxy er et herdeplastbelegg, som historisk sett har blitt benyttet i industrien for å oppnå. Gjennom vårt utstrakte nettverk av håndverkere sørger vi for at du får et gulv du blir storfornøyd med! Våre produktleverandører tilbyr et svært bredt. En 2-komponent klar grunning med meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet.


I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud! Flowseal EPW er en vannbasert - komponent epoksymaling , med god fargestabilitet, slitestyrke og kjemikalieresistens. Flowseal EPW brukes som maling, forsegling og beskyttelse av nye og gamle betongoverflater.


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!

Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Epoxybasert gulvmaling, linjemerking, 1- og komponent. Mikroperler, støvbindere, og oljerens. Alt av utstyr til å utføre jobben.


Se vårt utvalg i dag! Prisen er oppgitt pr. Litersprisen blir dermed kr. Det er viktig å være klar over denne forskjellen, da mange butikker oppgir kilospris siden epoksymaling har høy egenvekt.


Hvor kan malingen brukes? Med litt sunn fornuft, trenger du ikke å være redd for å male gulvet ditt med epoxy. Har du kontroll på sikkerheten, får du et flott og sterkt gulv, uten fare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg