torsdag 22. juni 2017

Smartpanel v fas

Smartpanel v fas

Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Rask og enkel montering. Laget i miljøvennlig MDF. Du kan velge mellom flere delikate farger og alle fargene finnes i profilene Perle, Skygge og V - fas. Malt takpanel som passer i alle typer oppholdsrom.


Smartpanel v fas

Gir deg et lunt innemiljø i tidsriktig design. Kombiner gjerne med mørkere toner for å skape kontraster. Interiør panelplate i MDF med V - Fas -profil for montering på eksisterende vegg eller direkte på stenderverk.


Platene er ferdigmalt med en sterk, glatt overflate som er lett å holde ren. Materialet er lett å arbeide med og bidrar til et miljøvennlig inneklima. Smartpanel Solid V - Fas Mørk Bl.


Platene kan både monteres direkte på stenderverk og eksisterende vegg. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken!


MDF Dekorplate V - fas Egghvit Struktur 6mm. Beregningsprogrammer Bygger´n hjelper deg. Arbor Panel Takbord i MDF gir et penere resultat enn vanlig panel. De har et tiltalende utseende med den klassiske trestrukturen, men uten de skjemmende kvisthullene. Takbordene er enkle å sette opp, du gjør det selv på noen timer.


Dempet Jor V - Fas. Velkommen inn og la deg inspirere. Alle fargene finnes i profilene Perle, Skygge og V - fas. Om du vil ha skygge eller v - fas velger du enkelt med hvor langt inn du klikker bordet på langsiden.


Det er to spor, innerste spor gir en v - fas , og ytterste spor gir en skyggeprofil. MDF SMARTPANEL V-FAS BOMULL 239CM. Interiørplatene leveres med kostemalt struktur, og kommer med Skygge, Perle og Fas utførelse. Skygge gir et originalt og tidløst uttrykk, Perle har et mer klassisk, stilfullt og elegant utseende, mens Fas har mer minimalistisk stil.


Smartpanel v fas

Fem strøk maling med vernelakk som siste strøk gjør at Focus har markedets sterkeste og lekreste overflate. Se også Designstudio. Bildene skal kun brukes til RBI sine merkevarer og kun til det merkenavnet.


Matte vegger: trenden som har kommet for å bli Matte vegger har tatt en hel interiørverden med storm, og alt tyder på at dette ikke er en forbigående trend. Not og fjær systemet er spesielt utviklet for å skape et flott resultat, da spiker skjules.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg