onsdag 7. juni 2017

Ramme collage

Stort utvalg av Rammer. En fotocollage er utrolig morsom å skape men nesten enda morsommere å få. En overraskelse fylt med herlige bilder av ens favorittøyeblikk er blant det beste man kan få i gave.


Ramme collage

Om du er kreativ og liker å pusle er en collageramme derfor det perfekte valget når du ser etter en ny ramme , om den er til deg selv eller en du bryr deg om. Vi har også collagerammer for bilder som er perfekte for kontoret dersom man vil ha familien med seg på skrivebordet. Det er aldri feil å ha en collage av familien sin med seg hver dag, eller hva? Er man flere eller færre i familien, er det bare å velge en annen type ramme som passer.


Størrelser fra 15xtil 50x70. Bestill favorittbildene dine, ram inn og heng de sammen. Collage kan også bestilles på ekspress. Vips, så har du en helt personlig bildevegg!


Ramme collage

En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.


Nå kan du også få din collage trykket på ekte lerret! Perfekt til alle som legger vekt på høy kvalitet og vil sette et personlig og unikt preg på sitt hjem. Moderne collageforslag hjelper deg å med å designe din collage sånn at den blir akkurat slik du ønsker. Deretter skal du bestemme størrelsen på fotokollasjen og om den skal være i høyde- eller breddeformat. Når du har gjort det, vil programmet laste opp alle de forskjellige rammene, og etterpå kan du justere dem.


Vanskelig å velge ut ett bilde? Jeg skjønner det kan være en utfordring for å bestemme seg for bare èn favoritt, derfor er det fint å ha muligheten til å lage collage med flere bilder. Jeg lager collage med tre eller flere bilder og sender alltid et utkast på e-post slik at du kan godkjenne det først.


Ramme collage

Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig.


Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver. Inntil åpning er det kun vårt grønnsaksutsalg som er åpnet. Velkommen til Ramme gård hvor helhet og bærekraft står sentralt. All vår matproduksjon foregår uten bruk av giftige sprøytemidler og kunstgjødsel.


Vi tar også vare på sjeldne husdyrraser. Ramme fjordhotell har rom omhyggelig innredet med høy standard. Utsikten fra hotellrommene er til gården og landskapet mot fjorden. Vi har enkelt- og dobbeltrom i tillegg til særtilbud i paviljonger, luksus-suite og Edvard Munchs hus.


Vi skreddersyr pakkeløsninger. Hotellets bygg har fått navnene Herberget og Brenneriet. Rammen er produsert av plast og glass, og kan henges både horisontalt og vertikalt. Les mer år med gode tilbud.


Skandinaviske røtter. Det er også flere formater og størrelser å velge mellom slik at du kan få laget et som passer best mulig. Lag en collage av bildeminnene dine!


Og er det vanskelig å bestemme kan du jo lage flere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg