onsdag 14. juni 2017

Nissan leaf farger

Med to batterier og avansert teknologi leverer den lenger rekkevidde, mer kraft og mer valg enn noen gang. Med nye LEAF kom også begrepene e-Pedal og ProPilot (kun høyeste utstyrsnivå). Løsningen er ikke revolusjonerende, men effektiv (assisteres også av bilens fysiske bremser).


Bilen i seg selv er i alle fall god nok til det. Trenger du den ekstra rekkevidden?

Du kan også fjernstyre LEAF -temperaturinnstillingene inne i kupeen. Dette med ventelister har vært et problem for en rekke av elbilene på nybilmarkedet i Norge. Vi ønsker deg en problemfri kjøring. Insert High resolution picture. Nå har vi kjørt den på norsk jor og vi kan bekrefte at forbedringene er reelle.


Her er det derimot hjemmelading over natta. Foto: Per Erlien Dalløkken. Farger og fargekombinasjoner i brosjyren kan avvike fra virkelige farger på bilene.

Dermed er denne nye modellen mer av en fornyelse og forbedring av konseptet, enn en radikal forandring. Toppmodellen Tekna koster 384. Det er omtrent på nivå med Kia e-Niro i øvre del av prissjiktet.


Modellen er cirka 60. Check out Nissan The. Nissan er den bilprodusenten som har lengst erfaring med elektriske biler.


Det er den mest solgte elbilen i Norge, og totalt går det nesten 300. I nye LEAF skal regenereringen være mindre brå (les: mer lineær) enn dagens, og Nissan har tatt patent på løsningen. Når det gjelder e-pedalen, som Nissan gjør et stort nummer av, må vi naturligvis komme tilbake til hvordan den virker i praksis.


Trading as har leverings klare (på timen) nissan leaf tekna i flere farger , kjøp eller leasing. Leaf på veiene verden over. Ny nissan leaf tekna 40kwh - pro pilot - e-pedal - 3kamera - bose - skinn m. Nissan Assistance med et år om gangen dersom du utfører årlig service på din bil hos en autorisert Nissan -forhandler Når som helst, hvor som helst – du kan stole på oss Kom deg på veien med Nissan ! Du er glad i din Nissan og vi hos Nissan bryr oss om deg. Levering: LeasePlan leverer bilen i Oslo. Norge, noe som fører oss som nasjon helt opp i Europa-toppen.


Med två batterier och avancerad teknik erbjuder den mer räckvid mer kraft och större valfrihet än.

Men tiden går og en betydelig oppdatering var nødvendig, særlig tatt i betraktning at Nissan med partner Renault var første store bilprodusent som satset på elbil i stor skala. BRA PRISER: Med priser fra 236. Med kraftigere batteri og lengre rekkevidde! Bilen har kraftigere batteri og lengre rekkevidde.


Mulighet for nye farger og en større infoskjerm. Selvsagt er bilen utstyrt med alle sikkerhetsfunksjoner og hjelpemidler som tidligere Nissan Leaf. Salget fikk skikkelig fart på seg da Nissan introduserte 2. Nissan LEAF tilfredstiller majoriteten av dagligdagse reiser, og er utstyrt med en sikkerhetsteknologi for å beskytte batteriet ved gjentatte hurtigladinger over korte tidsintervaller.


Motorpressen brukte ordet revolusjon om den første elbilen som ikke var liten og rar, men fremsto som en skikkelig bil. Siden da er det solgt 30. Det gjør bilen til en dundrende suksess for Nissan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg