onsdag 21. juni 2017

Hvit blondebluse

Blondebluse Simone i vakker, gjennombrutt blonde i vevd kvalitet med lett stretch. Hvit blondebluse fra Co`couture. Trendy og stilig bluse i blonder. Bluse fra Co`couture.


Dette må være den fineste hvite blondeblusen denne våren! Herlig engelsk blonde kombinert med et litt annerledes og morsomt snitt.

Varen er ikke tilgjengelig i noen butikker i nærheten. Men du kan alltids prøved den ved å kjøpe den på nettet. Lekker bluse i feminin og fin passform, stilig til f. Høy hals – Cut-out blondemansjetter – Stram midje – Glidelåsfeste. Se vårt utvalg av overdeler her.


Se flere bluser og skjorter fra Y. En kortere blondebluse med dekorative volanger øverst, lav krage og knapping bak. Sømmer med kantebånd og lange ermer med mansjetter med splitt. Søt og romantisk, eller kul med attitude – en blondebluse gir helt forskjellige uttrykk når du kombinerer den med ulike plagg.

La den så vidt synes under blazeren, eller gi den hovedrollen. Vil du ta den klassiske skjorten til et nytt nivå, kan du satse på en videre passform. Den oversizede, vide silhuetten gir skjorten en ny vri. Finn din favoritt dameskjorte blant fancy skjorter, overdeler, topper og bluser med striper, polkadotter, blonder og netting. Ermeløse blondebluser eller med korte ermer, i svart eller hvitt med blondedetaljer ved utringningen eller på ermene virker, riktig kombinert, ikke lenger konservativt.


Blonder er noe av det mest feminine du kan ha på deg. En hvit blondebluse er et must i sommergarderoben og hver. SONJA hvit blondebluse i bomull fra Birgit by Kristine Vikse.


Flott blondebluse fra Summum som er like god som den ser ut som! Man kan style en bluse på mange forskjellige måter. En enkel hvit blondebluse kan både være romantisk, minimalistisk eller sexy.


Det kommer an på hva du har under. Hvorfor ikke style en sommerbluse med en pologenser? Skjelbred forteller til MinMote at det er flere stiler som er populært akkurat nå. Enkelt, lekkert og delikat.


Du kan bruke blusen sammen med jeans eller denimskjørt og sandaler for en avslappet 70-talls look. Liker du bluser med mønstre så finner du mange vakre og spennende varianter i vårt sortiment. Blant annet blomstrete bluser, stripete bluser, blondebluser eller bluser med grafiske mønstre.


Hos oss kan du være trygg på å finne en passform som både føles bra og ser bra ut.

Hos Match finner du dine garderobefavoritter! Vi har et variert utvalg merker og flere klassiske skjorter og moteriktige bluser med god kvalitet. Med en skjorte er du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg