mandag 26. juni 2017

Soverom tips

Vi har samlet et knippe soverom som virkelig får frem luksusfølelsen. La deg inspirere av disse overdådig flotte rommene – og få tips til hvordan du skaper stemningen selv! Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.


Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.

Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Kjedelige soverom er triste! Sprit opp soverommet med våre morsomme og annerledes ting og innredning! Gjør garantert sovingen, mamma-pappa-leken, oppvåkningen (eller hva du nå gjør på soverommet ) morsommere.


Av alle rom er det soverommet som burde føles mer behagelig, avslappende og privat enn noe annet rom i boligen. Berntsen har også noen personlige preferanser for hvordan soverommet skal se ut. Personlig liker jeg helhvite soverom med hvite vegger, gulv og tak, og med deilige hvite tekstiler og ellers lyst interiør.

Alt føles så rent og luftig, og det er lettere å komme seg opp om morgenen. Lag et svalt soverom og velg farger som gir deg god søvn. Tips til belysning på soverom. Soverommet er et sted du bruker store deler av tiden din i. Gjerne er det møblert med en liten kontorpult eller en god lesestol.


De fleste vil også at soverommet skal være lunt og innbydende. Her har vi samlet ti tips som er både praktiske og som bidrar til et koselig soverom på hytta. Kontraster i materialer kan bidra til å skape et spennende interiør. De mørke tømmerveggene kommer enda bedre frem ved siden av de delikate, hvite blondene.


Alt du trenger til soverommet. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris. Har du lyst til å skape et koselig soverommet ? Her er tips til hvordan du kan få et lekkert soverom med en lun og god stemning.


Vi har akkurat bygget nytt hus og deler vår inspirasjon til soverommet ! Da vi skulle velge farge til soverommet , leste vi om fargepsykologi på soverommet her. Det som gir hotellrommet en siste finish er ofte en flott sengegavl, noe vi dessverre ikke ofte ser i private soverom.

Det er viktig at man kan variere mellom godt lys og en mer avslappet stemning. Les vår guide for hvordan. Få nyttig informasjon og gode tips om gardiner, puter, dyner og sengesett her. Trenger du inspirasjon til soverommet ? Her er noen enkle feng shui tips til soverommet som hjelper deg å få bedre energi i hverdagen. The law of attraction.


Tenk at alt er energi og alt vi omgir oss med snakker til underbevisstheten. Gå gjennom alt du har på soverommet. Vi tok turen til Maxbo Stormarked Vækerø, for å få tips til hvordan du bør gå frem, og hvilket utstyr du trenger.


Det er et rom for avslapning eller romanse, men soverommet blir også brukt mer enn før.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg