tirsdag 13. juni 2017

Sotra møbler

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Stort utvalg av fint interiør.

Rask og enkel handel på Ellos. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til.


Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi lager håndlagde kvalitets møbler etter kundens mål og ønsker. Vi designer selv eller i samarbeids med kunden. Moderne, tradisjonelle og robuste møbler - alt etter hva kunden måtte ønske.


Vi har spesialisert oss på møbler av furu, men vi kan også skaffe annet treverk etter etterspørsel.

Sartor Storsenter ligger på Straume i Fjell Kommune, ca. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Julehuset Skeidar Se mer. Alt til julen finner du hos oss.


En stue er det perfekte rom for sosiale sammenkomster, å tilbringe tid med familien og avslapning. Hos Bohus kan du velge blant et stort utvalg møbler til din stue. Ta en titt på vårt utvalg og finn møblene som matcher din personlighet og stil.


Den danske møbelarkitekten Hans H. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Våre innendørs tempererte lagerboder holder jevn temperatur og luftfuktighet.


Om du skal kjøre et flyttelass, rydde i hagen, hente grus eller kanskje du trenger å få fraktet hjem møbler , så har vi produkter som dekker de fleste behov. Dersom det er ønskelig, kan vi utføre frakten for Dere. Vi holder til på Knappskog, ca min fra Bergen sentrum. Vi leverer klassiske og trendsettende møbler med kvalitet - kvalitetsmøbler i over 1år. Vi vet alle hvor viktig det er at hjemmene våre er et hyggelig sted å være.


Hjemmet er vår personlige base hvor vi kan uttrykke vår egen unike stil.

Møbler i skandinavisk stil. Sofaen er stuens samlingspunkt og kanskje det viktigste møbelet i stuen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg