fredag 23. juni 2017

Butinox fargekart beis

Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Dekkbeisen gir meget god værbestandighet og lang holdbarhet, i tillegg til langvarig farge- og glansstabilitet.


Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende.

Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Finn ut hvor mye maling du trenger. Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler.

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Butinox har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg,. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.


Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Scanox Meny Hovedmeny.


LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.

Barna har sansynligvis noen favorittfarger de ønsker å male på rommet sitt, men det er du som voksen, som er ansvarlig for at kvaliteten på malingen dere velger, er god. Et rom for lek avslappning og kreativitet. BUTINOX har utviklet en inneklimavennlig maling som gir deg ekstra trygghet for de minste i hjemmet. HELT YTTERST MOT VÆRET trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol og regn, vind og snø.


Den trenger ingen grunning, kun tørt og rent treverk. Bare naturen selv kan skape den vakre strukturen du finner i overflaten av et. Anbefales på nytt grunnet, tidligere beiset el. Butinox Oljedekkbeis benyttes til utvendig treverk hvor man ønsker et dekkende utseende, men med en avdempet trestruktur.


Benyttes også på trykkimpregnert, grunnet treverk. Råd og tips - Mal eller beis aldri direkte i sollys. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg