fredag 16. juni 2017

Levegg duk

Levegg duk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Vi har stort utvalgt av levegg hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Du kan velge akryl- eller screenduk. Sistnevnte er transparent slik at bevarer utsynet. Med akryl får du samme duk som en markise. Det vil si med ingen utsyn eller innsyn. Utsikt uten innsyn med rett duk til leveggen Til veggmonterte levegger kan du velge enten en tett markiseduk eller semi-transparent screenduk som ikke blokkerer utsikten Begge variantene kommer i flere farger og mønstre, slik at du kan finne noe som passer uteplassen din.


At leveggene kan trekkes ut gjør det enkelt å tilpasse dem til din terrasse eller uteplass. Vi har også trekk til levegg. Leveggene er uttrekkbare på rull. En levegg av treverk vil koste noe mer enn en stoff- duk med kassett eller på rull, men disse festes derimot også på selve terrassen. De har derfor noe ulike bruksområder.


Selv om duken er trukket ne kan du se hva som rører seg der ute, hvis du velger en duk som tillater det. Du vil likevel ikke ha fullt innsyn og kan nyte en privat sfære med venner og familie, eller kanskje alene med en god bok. Ikke noe problem – veggene er enkle å ta med seg. De produseres i to varianter, en som trekker sideveis og en som trekkes nedover. Fordelen med halvåpen levegg.


Når du skal bygge en levegg som skjermer godt mot vinden, så tenker du sikkert at den må være helt tett. Et godt råd er derfor å lage en halvåpen levegg. Og for andre er det en rask og enkel måte å få opp en levegg. Og selv om du velger ferdigproduserte levegger, behøver ikke det bety at du må ha det samme som naboen. Det finnes mange forskjellige stiler og typer på markedet.


Dersom du ikke ønsker eller har mulighet til å sette en levegg av tre, finnes det enkle løsninger med levegg på. Velg blant mer enn 1markiseduker i ensfarget, tofarget eller stripet design. Maks anbefalt totalareal: kvm.


Levegg duk

Sideseil er en lang duk du kan dra ut når du trenger den. En pergola er perfekt for deg som ønsker å tilføre hagen noe nytt og spennende, og som samtidig gir deg et sted å være på flotte, solrike sommerdager. Kan også brukes på balkongfronter, samt som levegg. Styr alle produktene dine fra Kjells markiser med mobilen.


Les mer om app-styring her. Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder. Helioscreen Sergé screenduk er høyst sannsynligvis markedets beste duk , hvorfor kan du lese her. Kjøp materialer på nett eller i butikk. Mange har nydelige verandaer, terrasser eller uterom som benyttes til soling, kaffekos og hyggelig samvær.


Levegg duk

De færreste ønsker da innsyn fra naboer eller vind som. Våre Gennius-systemer leveres alltid med en solid lags PVC- duk , som har en isolerende effekt. Duken folder seg pent inn under et beskyttelsestak når den ikke er i bruk.


Alle våre systemer er stabile og har et unikt driftssystem, i tillegg til at de har et elegant uttrykk. Alle anlegg leveres i vindklasse 6. Screen levegg leveres med en perforert duk med mikrostruktur som er enkelt å holde ren. Vi tilbyr automatikk til våre screen, det betyr at du enkelt kan styre behovet for levegg med èn fjernkontroll!


Ta kontakt med våre eksperter i dag og få en skreddersydd løsning til din bolig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg