torsdag 8. juni 2017

Praktisk stellebord

Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Etter endt bruk klappes stellebordet lett opp mod veggen, og bordet tar dermed et minimum av plass. Dets slanke design og fargepalett matcher moderne toalettdesign og innredning. Du finner også passende babyutstyr som stellematte, trekk til stellematte samt oppbevaringskurver som passer perfekt til stellebordet hos IKEA.

Et trygt og praktisk vegghengt stellebord fra Baby Dan, laget i hvitmalt furu med demperlukking. Perfekt når du har litt trangt om plassen, eller bare ikke ønsker at stellebordet alltid skal stå fremme. Når du handler på Jollyroom får du dessuten et prisløfte. Slik kan du føle deg sikker på at du har fått stellebordet ditt til nettets beste pris! Men hvordan vet jeg egentlig om et stellebord er praktisk ? Jeg vet jo hva jeg synes er fint, men praktisk ? Dere som har barn, eller en evne til å se for seg hva som trengs, hva bør man ha tilgjengelig på stellebordet?


Og hvor tilgjengelig bør alt være? Bør det være skuffer?

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Robust stellebord for offentlig bruk. Et solid og praktisk stellebord som er laget for høy bruksgrad.


Et meget praktisk stellebord fra Ceba Baby med badekar rett under stelletoppen. Du kan da de første månedene (opp til 9kg) stå å bade babyen, skånsomt for din rygg. Løft stelletoppen opp og før den ned på siden av stellebordet.


Praktisk stellebord i plast, størrelse 92x85x60cm. Mona stellebord er et praktisk stellebord på hjul, for både barn og voksne. Enkel tilgang fra rullestol.


Konstruksjonen gir god benplass for pleiepersonell. Liggeflaten er derfor meget enkel å rengjøre med vaske- eller desinfeksjonsmidler. Selger dette hvite stellebordet med oppbevaring til å henge på sidene. Opprinnelig kjøpt på IKEA. Det kjempefine stellebordet har et bord til stellepute og hyller.


Badebalje under stellebordet. Plass til rikelig oppbevaring på hylle under. Den har vaskbart trekk. En nett, stilrent og praktisk stellebord fra Babydan som passer inn på et hvert barnerom.


Gir en koselig og trygg stellestund.

Stellematte medfølger hvis ønskelig. Den praktiske oppbevaringshyllen gir deg enkel tilgang til f. Karla vegghengt stellebord fra BabyDan et praktisk stellebord med langsom åpning av dør med gassarm og er godkjent opptil kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg