mandag 26. juni 2017

Hvite lister

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her! Trenger du aluminiumslister?

Hos MAXBO finner du alt av lister som gulvlister,. Denne fargen er kun bygget opp av hvit og svart, og dermed helt nøytral. Les også: Hvordan forstå fargekoder? For brede lister stjeler en del av romfølelsen. Hvis boligen har standard takhøyde inne – 2centimeter – bør du for eksempel ikke velge gulvlister som er høyere enn 5-centimeter.


Smale lister gjør seg best til små rom, fordi det ikke tar opp så mye plass på veggen. Har du akkurat lagt nytt gulv, eller har du tenkt å gjøre det snart Da bør du samtidig gå til innkjøp av gulvlister hos Byggmax, for å sette prikken over i`en.

Her finner du lister i alle farger, tykkelser, materialer og prisklasser. Lister finnes i et utall former og utførelser, og bredde og eventuell profil på listene er smak og behag. Hvis det er ønskelig at en list skal synes ekstra godt kan den males i en kontrastfarge til vegg, men det vanligste er hvite lister , forteller Grønlie. Lister av foliert MDF er for eksempel laget av trefibre, voks og lim som er presset sammen. En fordel med MDF- lister , er at de ikke skal krympe ved temperaturforandringer.


Det finnes også lister i PVC og andre typer plast, i samme dimensjoner og utvalg som trelister. Vi dekker kommunene Farsun Lyngdal, Kvinesdal, Flekkefjord og Hægebostad. Avisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg.


Stadig flere produsenter av dører, vinduer og listverk begynner nå å levere produkter i denne rene, hvite nyansen. Har du allerede gulaktige lister som du ønsker å kvitte deg me er det ikke et større problem enn at de kan males. Er det lister i en annen farge ved vinduer og tak, kan du godt velge det ved gulvet også. Hvite lister kan bli fort møkkete, så en vaskelist i gulvets farge er ofte å anbefale. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. TILFØR FARGER : For å skape mer atmosfære og varme i et hvitt rom, er det lurt å tilføre farger.

Lister i ulike utforminger i PVC i fargene hvit og svart. La hvite , brede rette lister (ingen rundede kanter på topp) mot gulv og rundt dører. Da glir de fint inn i hverandre.


Kjørte listefritt mot tak og rundt vinduer. Gulvlist hvit uten profil. Passer til alle våre parkettgulv.


Er det noen som vet om byggvarebutikker i Oslo-området som selger ferdigmalte lister i fargen Klassiks hvit ? Fargen på listen er bomull. Og hvis jeg må male selv, er det best å begynne på ubehandlede lister , eller er det enklere å male over ferdigmalte lister ? Gulaktig hvitt er vanlig. Vi har gulaktige hvite toner, grålige hvite toner, rødlige hvite toner og grønnlige hvite toner…et helt hav av hvite toner.


Og ettersom de aller fleste av oss har hvite detaljer som skal fungere inntil veggfargen, angår dette oss alle. Men likevel så vanskelig. Vi snakker selvsagt om detaljer som hvite lister , vinduer, dører, karmer og tak.


Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så mange?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg