torsdag 15. juni 2017

Innredning til vaskerom

Ferdigmonterte kvalitetsprodukter til en lav pris! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke. Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov.


Vaskerom for hele familien. Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering.


Innredning av vaskerom. Mange forbinder nok et vaskerom med et lite rom med en vask, noen varmerør og ikke minst en masse rot.

Til tross for det, setter de fleste av oss likevel stor pris på det lille rommet. Et vaskerom er nemlig samrt til både de skitne vinterstøvlene, den møkkete sykkelen, til vaskemaskinen og til tørketrommelen. Alt passer ikke for alle, og de fleste vaskerom er ikke store nok til å romme alt man skulle ønske seg, men her kan du plukke favoritter og gode tips for akkurat ditt behov. Et vaskerom består som regel i utgangspunktet av en vaskemaskin, en tørketrommel og en utslagsvask som kan brukes til håndvask, skylling og fylling av vaskebøtter. Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom.


Hos Kvik har vi vaskeromsløsninger som passer til enhver bolig. Med fokus på form og funksjon får du hos Kvik et vaskerom med masse arbeidsplass kombinert med tidløs dansk design. Ditt vaskerom fra Epoq skal være fleksibelt og praktisk, og derfor har vi mange smarte løsninger til din vaskeromsinnredning.


Utnytt plassen i skaper og skuffer. En ting å være oppmerksom på når man innreder et vaskerom , er at det er et rom som tiltrekker seg rot. Det er her de gamle avisene forsvinner når ingen helt orker å kaste dem ut.


Her ender ting som er ødelagte, glemte saker og klær som barna har vokst ut av. Så i et gjennomtenkt vaskerom er det plass til å gjemme rotet sitt. Unngå rot på vaskerommet - finn di vaskeromsløysing. Linn Bad kan tilby eit breitt utvalg i skap i mange størrelsar, slik at du kan lett kan innrede deg eit funksjonelt vaskerom , anten du har liten eller god plass.


Her er nokre forslag til inspirasjon!

Se mulighetene – og gjør den gode stilen gjennomgående i hele boligen. Din vaskeromsinnredning vil i høy grad være påvirket av formen på rommet. Den gjennomsnittlige størrelsen på et vaskerom er på omkring kvadratmeter, og mer plass trenger du ikke for å få en god og funksjonell innredning.


KB downloads Download FDV Alterna vaskerom skuff lav for vaskemaskin v 1. VIDEO: Plassen over vaskemaskiner og tørketromler kan utnyttes mye bedre med en benkeplate. Her viser vi hvordan du lager en elegant ”svevende” benkeplate, som. Har du planer om å bygge eller pusse opp vaskerom ? Da er det viktig å planlegge nøye. Det er praktisk å ha en vask i rommet, når det også skal fungere som vaskerom eller grovkjøkken. Til et multifunksjonelt vaskerom anbefaler vi derfor en diskret vask, i en design som matcher fargen på benkeplaten.


Selv små vaskerom kan spesialtilpasses etter dine ønsker og behov. Faginnredning sørger for å utnytte plassen og tilbyr slitasjesterke overflater for varig kvalitet. Vi er en fullskala hvitevareforhandler, og leverer komplette løsninger ferdig montert. Ah, det er lite som gjør meg like glad som oppbevaring! Spesielt når jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha det.


Dype gode skuffer langs den ene veggen, og to høyskap med hyller på den andre veggen gir nå herlig oppbevaringsplass. Andre ting man bør tenke på når man lager et vaskerom , er den praktiske innredningen. Mange ønsker en utslagsvask på vaskerommet. Dersom du skal ha vask, er det gjerne en fordel å ha den i nærheten av vaskemaskinen.


Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg