torsdag 1. juni 2017

Design blomsterpotter

Design blomsterpotter

Vi hjelper deg med å sette et personlig preg hjemme, både inne og ute. Velkommen til oss i det grønne. Finn ditt hagesenter her! Plassbesparende og kult.


Blomsterpottene er også like fine uten pynt. Her har du mange typer blomsterpotter å velge i, forskjellig materiell, størrelse og farger. Vi tilbyr et stort utvalg blomsterpotter og krukker som kan brukes både inne og ute i forskjellige størrelser, materiale og design fra populære merkevarer som Sagaform, DBKD og Bjørn Wiinblad. Praktiske og kule blomsterpotter fra den ledende møbeldesign-butikken BoConcept. Gjør uteområdet ditt til en stilfull og koselig plass å oppholde seg.


Grønne fingre eller ikke – vaser og blomsterpotter finner vi uansett i de fleste hjem. Er du på jakt etter en ny kan du fråtse i vårt store sortiment. Herlig vase i ett helt nytt design fra Lene Bjerre.


Sortglassert keramikk,. Minimalistisk design. Alle blomsterkasser og plantepotter i denne serien leveres med Hydroplanter selvanningssystem som bidrar til å holde dine planter grønne og fine. Du behøver KUN å fylle vanntanken 4-ganger i året og gi litt overfladisk vanning ca. Inneplanter hører naturlig hjemme i flotte blomsterpotter.


Hos oss finner du mange varianter som passer til både plantene dine og innredningen ellers. Vi har selvvannende blomsterpotter til ferien og blomsterpotter med håndtak, som er lette å vanne og flytte på. Black Design Shop AS bruker cookies på sine nettsider.


Jeg aksepterer informasjonskapsler Detaljer Skjul detaljer. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en skreddersydd. Vase, Happy Birthday, i blå og serien Favourite fra Design Letters. Bruk til å dekorere bursdagsbordet, og bland gjerne med andre vaser fra samme serien. Vasene er laget av benporselen, og en innsats for å bruke den til stearinlys kan kjøpes utenom.


La potteplanter pynte opp både inne og ute. Sjekk ut vårt utvalg av forskjellige størrelser, materialer og design. Vi er Granstudio, og vi lager design som er rimelig, men som fortsatt har det spesielle uttrykket som gjør dem interessante.


Design blomsterpotter

Vi er inspirert av det vi ser der vi er, og vi prøver alltid å integrere små detaljer som enten gir produktene en spesiell funksjonalitet eller som får deg til å smile. Grønne planter og vakre blomster tilfører uteområdet en ny dimensjon. Hos JYSK finner du blomsterpotter i forskjellige størrelser, materialer og design. Store blomsterkasser kan enkelt gi terrassen en følelse av hage, mens mindre blomsterpotter kan plasseres i en klynge slik at du kan blande mellom grønne og fargerike planter. Makrama ampel til blomster.


Flere europeiske designere står bak den nåværende samling av produkter som er produsert i Sveits av det sveitsiske selskapet eForm. Flere av produktene har også blitt tildelt Red Dot Design Awar og en lang rekke andre prestisjetunge priser. Hvis du leter etter blomsterpotter for utendørs og innendørs dekorasjon, se vår omfattende online katalog med design blomsterpotter.


Design blomsterpotter

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our. Utepotter - Små og store blomsterpotter. Skap din helt egne drømmeuteplass med potter til blomster og urter. Velg mellom flere variasjoner i størrelse og design - og fyll dem med hva du enn måtte ønske.


Hva med lekre hortensiaer eller egendyrkede urter til matlagingen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg