fredag 2. juni 2017

Fine puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Velg en pute som gir god støtte til hode og nakke. Det er viktig at puten ikke er for høy slik at du strekker nakken, ei heller for lav slik at nakken bøyes.


Vi har både dunputer, fiberputer, helseputer, hotellputer og allergivennlige puter.

Putekasser i rotting og aluminium finner du her. Disse er supre til å lagre puter i, men kan også brukes som et avlastningsbord eller til oppbevaring av ting du ikke ønsker å ha fremme. En ting er å sette seg ned i en deilig sofa kjøpt hos Fine Design. Noe enda bedre er å sette seg ned i en deilig sofa kjøpt hos Fine Design, full av deilige puter ! Fine Design har et stort utvalg av hagemøbler i aluminium med puter i holdbart stoff.


Våre designmøbler er kjent for god kvalitet og stilrent design. Du kan kjøpe unike produkter hos oss som ikke alle andre har. Det er ikke akkurat Spania klima her i landet, så når vi endelig får de fine soldagene er det viktig at uteplassen er klar og innbydende.

Heldigvis er nordmenn blitt flinke til å utvide sesongen i begge ender. Vi har flotte saueskinn, pledd og fine puter som er med på å lage den gode stemningen. Pynteputer er en enkel og rimelig måte å fornye og freshe opp stuen på. Til sommeren kan det være fint med lyse sofaputer i bomull eller lin, mens til vinteren og jul kan mørkere farger og tyngre stoff som fløyel være en fin fornyelse.


For å fornye sofakroken kan en sofapute matches med for eksempel pledd i tilsvarende farger. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Selvsagt har vi også dekorasjon ( puter , pled telyslykter, kunstplanter og pynt m.m.) samt belysning, som f. Dersom du trenger nye møbler kan vi tilby hyller, bord og stoler. Få avbetaling i ditt eget tempo med vår Linea-konto.


Kontakt oss gjerne dersom du har noen spørsmål. Puter i alle farger og mønstre. Bruk puter i sesongens farger og mønstre til å gi nytt liv til sofakroken hjemme. Mange av putene kommer som tre for to tilbud. Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger.


Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil.

Prøv FINN levert, fra kr 75. Nå hjelper vi selger å sende varen til deg enten. Ditt søk på fine puter ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Med puter til utebruk kan du gjøre uteplassen enda mer komfortabel og elegant, ja, med ulike mønstre og farger kan du forandre stemningen helt. De fleste putene har trekk som kan tas av og vaskes i maskin, slik at du kan friske dem opp når det trengs.


Behøver du å piffe opp hagemøblene med nye puter ? Da er du på rett sted! Hver eneste loungelenestol, posisjonsstol, hagebenk og caféstol blir så mye mer bekvem og lekker med en fin , myk sittepute! Trademax tilbyr et sanseløst bredt sortiment av puter til hagemøbler fra velkjente leverandører som Hillerstorp og Fritab. Pute med eget foto, bilde eller motiv på er et morsomt og spennende produkt både til deg selv og å gi bort.


Du velger bildet og smartphoto trykker det på en pute. En pute med foto er også fint å gi bort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg