mandag 19. juni 2017

Klistremerker til russebil

Reklamer mens du kjører. Velg et design eller lag eget. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Klistremerker til russebil RusseMerker.


Vi kan printe selvklebende klistremerker til innendørs og utendørs bruk.

Også vi kan gjennomsiktige klistremerker , klistremerker til bil, klistremerker til vegg, klistremerker til russebil , klistremerker til vindu, klistremerker med logo og mye mer. Alt av høy kvalitet og rask levering. Genseren har glidelås og lomme i front, og har et behagelig stoff på innsiden som er myk for huden. Vi har også mange kule trykk til russeklær! Dekaler klistremerker til russebil van.


FolieXperten produserer alle typer av klistremerker : logo, klistremerker til bil, klistremerker til vegg, klistremerker bokstaver for å bruke innendør og utendør. Enten dine klistremerker skal være konturskårede eller firkantede, avtagbare eller med permanent lim, til ute eller innebruk har vi løsningen for deg.

Bildekor, klistremerker Hos Dekorshop kan du kjøpe stickers til bil, mc og båt. Sist men ikke minst har vi også Wall Stickers som er folie som er velegnet til å klistre på veggen og er mer matt i overflaten. Hva kan standard- klistremerker med trykk tåle? Både papir- og vinylkvaliteten kan brukes både ute og inne, men det er noen forskjeller. Papir er den billigste typen og har en glatt, blank overflate.


Dersom du ønsker båtnavn kan det bestilles i skjemaet under, og du må gjerne ta kontakt for å få et uforpliktende pristilbud på striper. Vi kan produsere alt fra små navnemerker til store klistremerker med logoen deres. Produksjon på folie inntil farger. Bildekor, bilreklame, profilering av bil og klistremerker til bil til rimelige priser. Pris fra 2kr inkl mva.


Vi hjelper deg med design, gode råd og montering av bildekor, alt til en. Hoel har lakkert motiver på alt fra en paraboltallerken til ishockeyhjelmer, biler og bensintanker på motorsykler. Neste prosjekt er en arbeidshjelm for en innen skipsfart. Det tar lengre tid å lakkere små motiver enn store, grunnet detaljnivået.


Også synes jeg klistremerker er litt juks, sier lakkunstneren.

Masker med tape , plast og papir. Bruk som bruksanvining eller på kjentfolk til å spraye. Uansett resultat så blir det bedre enn pensel. Dersom din gruppe søker etter sponsor til russetiden så er dugnadsmarked. Vi kan være bidra med rå veiledning, dugnader og unike rabatter og muligheter hos våre samarbeidspartnere.


Havner dere i feil hull kan det bli problematisk og tidskrevende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg