torsdag 1. juni 2017

Duker nettbutikk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Duker nettbutikk

Vi har til kjøkken, bad og stue. Duker - Alltid mange varianter. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet.


Våre duker passer for alt fra salongbord til kjøkkenbor og vi har også duker til spisebord. Dukene kan fås med farge, som for eksempel blå duker eller mer nøytrale, hvite duker. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.


Norges største nettbutikk som selger tekstilprodukter som metervare lin, linduker, løpere, gardiner, kjøkkentekstil. Litauen er et land med lange tradisjoner i lindyrking og lintekstil produksjon og alle prosessene fra planting, plukking, veving, farging og produksjon av det endelige linproduktet er gjort i Litauen. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest. En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl. La duker , løpere og spisebrikker sette gullkant på både hverdagsbordet og festbordet!


Cellbes på Internett og på postordre! Du finner adskillig billigere duker videre nedover på siden, men dette er en bomullsduk med stoff med litt struktur og fine julemønstre som gjør seg på spisebordet. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. Handle enkelt online hos ellos.


Duker nettbutikk

Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design! Her kan du finne duker og løpere som du selv kan brodere i fine mønstre og farger. Benytt sjansen til å brodere en fargerik duk som passer til enhver anledning. Trenger du en mer slitesterkt eller vanntett duk kan en voksduk være å anbefale, de kommer i ulike størrelser med ulikt motiv på, en voksduk er perfekt til å beskytte bordet fra søl og fukt, du tørker bare av duken med en fuktig klut så er den ren og klar for neste selskap.


Klassiske duker i tidløst design. Bordduker og fest bord går hånd i hånd. Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon. I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og.


Duker nettbutikk

Ved å sende inn e-postadressen din, samtykker du til behandling av dine personopplysninger i henhold til vår samtykkeerklæring. Bestill Online i dag og få rask levering. Dansk nettbutikk - danske favorittmerker.


Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Pynte bordet med løpere, dekkebrikker og vakre servietter for å skape rett steming for familien eller middagsgjestende. Vi setter høye krav til leveringsdyktighet og kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg