fredag 9. juni 2017

Interiør hagestue

Forleng sommeren med en hagestue som holder vær og vind ute og hyggen inne. Et drivhus, mange muligheter! Hagestue til rimelige priser! Vi sender over hele Norge.


Med en hagestue eller vinterhage fra uteplassen. Bring lys og natur inn i din bolig, forleng sesongen og nyt alle årstider.

Planlegger du å bygge lysthus, vinterhage eller hagestue ? Her får du tips, råd og inspirasjon om alt som har med lysthus, vinterhage og hagestue. Vi hos Willab Garden vil gjerne tilby deg et bredt og prisgunstig utvalg av kvalitetsprodukter innen drivhus, hagestuer, uteplasser og annet, som hjelper deg til å skape ditt favorittrom i hagen! Hos oss finner du alltid masse inspirasjon til drivhus, hagestuer, plantedyrking og interiør.


En liten hagestue er helt perfekt for det norske klimaet hvor været ikke alltid er på vår side, selv på sommeren. Vi har snakket med fjorårets vinner om hvordan prosjektet går og hva hun gleder seg aller mest til med sin nye hage. Når du begynner å planlegge en hagestue , dukker det opp mange nye spørsmål.


Det lønner seg med gode forberedelser, for da vil du få et klarere bilde av drømmehagestuen, slik at du ender opp med en hagestue du er 1 fornøyd med.

Se på bilder av hagestuer og la deg inspirere av hvordan andre har gjort det. Her ved Oslofjorden brukes vinterhagen hele året. Fra julens fester til sommerens grilling. Eller bare for å nyte rolige stunder.


Gartner Teknikk er et firma som leverer veksthus med tilbehør til hageeiere, hobbygartnere og yrkesgartnere. Nyt hagen din, hele året! Vil du ha mer rom, og et sted å slappe av? Vi gir deg mange muligheter til å få akkurat den spesielle plassen du ønsker deg. Først må du bestemme hvilken type hagestue du vil ha, samt størrelse og plassering.


Ta et valg om isolering og materialer tidlig i prosessen for best mulig planlegging og beregning av kostnader. Uteplassen er stolt leverandør av vinterhager og hagestuer som er tilpasset norske forhold. Start planleggingen av din nye uteplassen sammen med oss. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør.


Et perfekt uterom, hagestue eller vinterhage skal fungere som en forlengelse av huset, eller hagen. Et praktisk uterom skal være tilpasset behov og livssituasjoner for hver enkelt. Lag en inspirerende atmosfære rundt ditt hjem, med rom for mer selskap, mer alenetid eller rett og slett et ypperlig sted for hjemmekontor.

Jeg synes bruken av gamle vinduer til en hagestue er lekkert. Tregulv kombinert med noe stein og blomsterbed litt opp i høyden er fint synes jeg. Det er et fasjonabelt og luksuriøst tilbygg, som i renesanssens Italia var et symbol på rikdom og prestisje.


En hagestue er ikke bare et alminnelig drivhus. Reisverket til Pulttak er det som er mest allround og passer til stort sett alle hustyper og byggestiler. Pulttak, med sitt klassiske preg, er alltid anvendelig når det gjelder bygging av hagestue. Pulttak-reisverket er den modellen som er enklest å knytte til bolighuset uten at du må gjøre inngrep i takkonstruksjonen på bolighuset.


Det er mange viktige bestanddeler i en hagestue , men det vi selger absolutt mest av er skyvedør. Med en skyvedør i helt glass får du nærhet til hagen, du får utsikt, du får mulighet til å stenge for vin regn og mygg, samtidig som du kan åpne en skyvedør når solen blir for varm og man trenger å lufte ut. Slik skaper du blikkfang i interiøret.


Plasserer du et speil som reflekterer et vindu på andre siden av rommet, vil det straks få rommet til å virke større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg