mandag 19. juni 2017

Jotun mur

Finn Jotun Mur Grunning. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Malingen er også skittavvisende.


Slik får du en varig pen mur , uten flass og sprekker – og et hus med en helhetlig fasade. Silkematt, akryl, murmaling, velegnet for betong, til utedørs bruk. Meget god farge- og glansholdbarhet.

Jotun DryTech Murprimer er en grunning for mur som gjør muren vannavvisende, binder løser partikler i overflaten og trenger inn og utjevner sug i overflaten. Resultatet er en grunnmur med et flott og matt utseende som varer. Hvite, beige og grå nyanser er blant de mest populære.


En silkematt og værbestandig akrylmaling til utendørsbruk på betong, eternitt og sementbaserte fasadeplater. En matt, hvit strukturmaling som benyttes som dekkstrøk til puss, betong, bygningsplater og tapet. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Jotun mur akryl hvit 3l 56- per spa Kjøp. Produktet har en 2i1-teknologi som er både diffusjonsåpen og vannavisende.


Murmaling Harmoni hvit base 9l 86- per stk Kjøp.

Det gir en varig pen mur , uten flass og sprekker. Jotun Premium Mur gir muren et flott, matt utseende og finnes i en rekke farger. I dette fargekartet presenterer vi utvalgte farger.


Velg mellom beige og gule kulørtoner, kalde og varme gråtoner, eller hva med sortaktige rosafarger? Sett riktig farge på muren ! De fleste grunnmurer er pusset, og kan males. Sammen så gjør dette at muren ikke blir for fremtredene og heller blir en naturlig del av huset. Søk Jotun Mur Grunning.


Jotun Original Akryl Murprimer ( Jotun Mur Akryl Grunning) for all pusset og bar mur. KALDMUR (FRITTSTÅENDE MUR ) DÅRLIG VEDLIKEHOLD. En kaldmur har ingen varm side som driver fukten ut. Stor mengde av fukt vil bli værende i muren slik at skader oppstår. Dette er en typisk illustrasjon på at muren ikke har vært vasket, samt at det har kommet en sprekk slik at fukt har satt seg.


Den forbinder seg kjemisk med det mineralske underlaget og benyttes som vann- og smussavvisende behandling på ubehandlet teglstein, puss, gassbetong, sugende naturstein etc. Altså kun mineralske sugende underlag). Produktet fungerer som beskyttelse mot vann og smuss på mur og stein.


Det er kun egnet til mineralske og sugende under lag og egner seg ikke for gips eller flater behandlet med organisk maling. JOTUN ORIGINAL AKRYL MUR C BASE 9L Jotun Tilgjengelig i butikker Nye og unike hagemøbler på budsjett 04. Du trenger vel ikke kjøpe nytt for å få.

Mur maling beregnet for toppstrøk på betong, sementfiberplater og andre lite sugende underlag. Jevner ut strukturer, sprekker og ujevnheter og bygger over riss. Silikat etser vindusglass, metaller og naturstein - bør tildekkes.


JOTUN JOTUN PREMIUM MUR C-BAS 68L. Mur og strukturmaling Viser produkter. Nettlager Selges ikke fra nettlager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg