torsdag 15. juni 2017

Billig terrassebeis

Billig terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk. Les tester og omtaler før du kjøper.


Den egner seg godt for alt impregnert tre utendørs der en kulørt overflate ønskes. Eksempelvis terrasser utendørs, hagesnekkerier og møbler. Terrassebeis er en silikonalkydbasert oljebeis med en høy vann- og UV-resistens. Terrasserens er effektiv til rengjøring av nedsmussede og værslitte terrassegulv. Fjerner effektivt tidligere oljebehandling, fett, sot og skitt.


Farge passer ikke og derfor vil prøve å selge Ny pris 650. Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter. Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Med oljebasert terrassebeis trenger du ikke å tørke av overskytende beis, men det anbefales å etterstryke når man ruller for å få et pent og jevnt resultat.


Billig terrassebeis

Husk å behandle hele terrassen ferdig samme dag for å unngå ujevnheter, og ikke glem endevangene. Her finner du alt i maling, fra terrassebeis , gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Testvinnende terrassebeis basert på de beste alkyder.


Kan også brukes på møbler utendørs av furu og gran. Vanntynnet terrassebeis med holdbarhet i opptil år. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. UV-beskyttende, fargeløs og vannbasert.


Trebitt Oljebeis gir et naturlig vakkert utseende ved at beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer. Vi dumper priser hver dag. Over million kunder. Sammenlign oss gjerne – mange har gjort det før deg!


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut.


Det ser ut som at det er malt i flere omganger. Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke. Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt.


Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Kan blandes i flere farger. Gir en ekstra hardfør finish.


Billig terrassebeis

Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Alle typer terrassebeis krever forarbeid hvis det skal bli pent og holde lenge, forklarer Nielsen. I tillegg krever de vannløselige at du har en periode med oppholdsvær.


Kommer det vann på beisen før den har herdet får du hvite flekker, avslutter malermesteren. Raskt, enkelt og billig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg