tirsdag 20. juni 2017

Pub interiør

Sjekk ut Pub Interiør. Det er noe spesielt med barer og puber, det har vi jo sett på film og TV. En bar eller pub er et samlingsste samtidig som det er et sted der man kan få litt tid for seg selv. En del av den spesielle barfølelsen kommer av innredningen.


Utvalget er et resultat av mer enn års erfaring med interiør til hotell, restaurant, bar, pub og kafé.

Ny katalog med utemøbler! Find and save ideas about Irish pub interior on Pinterest. See more ideas about Pub interior, Pub ideas and Irish pub decor. PKS er importør og leverandør av møbler og interiør til restauranter, caféer, puber, konditorier, kaffebarer, hoteller etc.


Vi har et rikholdig utvalg av bordunderstell, bordplater, barkrakker og stoler. Pub interiør Pixerstick-klistremerke Enkel installering 3dagers angrerett Søk etter andre mønstre i denne samlingen! Velkommen til interiørbutikker Her finner du alt om norsk interiør på nett, interiørinstagrammere, interiørbutikker, møbelbutikker, inspirasjonsbilder og mye mer.


The Pub er folkets bar på Majorstuen.

Vi har ett bredt spekter av kvalitets drikke både innen øl, whisky, viner og klassiske, samt nye spennende cocktails som vil tilfredstille enhver smak. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! PUB , pubar, barer, alla platser där du kan få en trevlig stund och dricka något gott.


Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Cardinal Pub stavanger sin ølblogg. Vi har i lang ti i samarbeid med danske ”Design is All” og lampefabrikken Christallux i Tyskland utviklet nye lamper på.


Karaoke was great and was made to feel very. Idar har svennebrevet i tømrerfaget og har jobbet som tømrer i flere år. Han startet som sommervikar hos Simons Interiør under utdannelsen og fikk tilbud om å starte som lærling etter endt utdannelse.


Oversikt over puber og barer i Oslo. I had the best carrot Soup EVER at. Ninas interiør Landlig og romantisk stil er det du får her. Anettes Hus Her er det også en landlig stil som står i fokus.


Me and Molly En vittig og godt skrevet interiørblogg. Bodil Bo Her er det inspirasjon som er greia, spesielt fine fotografier.

Bo med barn Det sier seg nesten selv hva konseptet er for denne bloggen. Her har man alt som trengs for å innredde en pub lokale på 1kvm som vist på bildene. Selges komplett til høyest bud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg