fredag 6. januar 2017

Beste utendørsmaling

Denne malingen er vår bestselger og beste kvalitet innenfor kategorien trebeskyttelse utendørs og selges igjennom våre forhandlere i Norge. Vi kjenner oss ikke igjen i denne testen, da vi ikke mottar reklamasjoner vedrørende soppdannelse på dette produktet, uttaler Tommy Haraldseth, teknisk rådgiver ved Akzo Nobel Coatings AS, til Dinside. Dette er det verste resultatet noensinne siden Folksam startet med å teste utendørsmaling , skriver Folksam i testrapporten.


LES OGSÅ: Slik maler du huset – ta én vegg om gangen Falitterklæring Dette er den femte testen i rekken fra Folksam, og de malingstypene er testet på fire steder i landet over en periode på to år. Maling er en dekkende behandling for treverk.

Personlig, så kommer jeg til å. Ikke mal i direkte sollys midt på sommeren. Det kan føre til såkalt solblæring. Det skjer når overflaten på malingen tørker for fort, slik at fukten ikke kommer ut, og det oppstår små blærer. Overskyet oppholdsvær er det aller beste været å male i utendørs, fordi det gir jevn tørketid.


Når det gjelder svertesopp, så er alle metaller og sterke soppdrepere trukket ut av dagens maling. Før du maler bør du kjøre en skikkelig forvask, og fjerne all løs maling. Det beste tipset her er en periodisk vasking av huset, da skitt og pollen er mat for soppen.

Utendørsmaling , Bergen Malingfabrikk. Den består av en blanding mellom alkyder og akryler, og kombinerer de beste egenskapene fra bindemiddeltypene. Den gir en ekstremt værbestandig beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været. Malingen er fremstilt med moderne vannavisende teknologi med høy glans og UV-block som gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst mulig og gir lange vedlikeholdsintervaller.


Langtestene foregår ved at Folksam behandler og setter opp trepaneler på fire ulike steder i Sverige, og lar det stå i to år. Billigmaling blant de beste Fraråder kjøp av populær husmaling. Testvinnerne er Teknos Nordica Eko, Rusta Premium fasademaling og Biltema Trefasade V. For første gang har vi også sammenliknet priser og ser tydelig at dyrest ikke alltid er best , sier Folksams holdbarhetssjef, Karin Stenmar.


Det beste for penslene er å sette dem godt inn med J otun Penselrens for så å skylle dem godt i springen. Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Penselrensen vil løse opp malingen og gjøre den skyllbar med vann. Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Nå er sesongen for å male utendørs i full gang, og i den forbindelse har vi bedt de om å dele svarene på noen av de oftest stilte spørsmålene om utendørsmaling. Med godt utstyr og pågangsmot er det ingen vits å leie inn malere. Vi gjør vårt beste med å legge til rette for at du skal klare å gjøre ting selv.

Byggmax har alt du trenger av utendørsmaling Kjøper du utendørsmaling fra Byggmax er du sikret et produkt av høy kvalitet til en gunstig pris. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Vi hjelper deg gjerne med tips og råd. Se utvalget av maling.


Kjøp på nett eller i butikk. Test av utendørsmaling Uavhengige testresultater er ofte en god indikator på malingens kvalitet. I tillegg pleier alle malingsprodusenter å gjennomføre tester for å utvikle produkter som er best mulig.


Testene gjennomføres imidlertid ikke helt likt, og heller ikke like lenge. Nyheten som nå lanseres i markedet er resultatet av omfattende forsknings- og utviklingsarbeid. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Extremt værbestandig beskyttelse.


Jotuns beste utendørsmaling. Suverene påføringsegenskaper. God utflyt sikrer et jevnt og pent resultat. Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst.


Ekstremt værbestandig beskyttelse. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Du behøver heller ikke å være urolig for om det skal komme en skur allerede etter noen timer etter du har lagt fra deg penselen. Men hvordan kan du vite hvilke malingsprodukter som er best for ditt hus? Hybridmalinger er ofte de beste malingsproduktene med lengst vedlikeholdsintervall, sier Bryng til ifi.


Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! Sammenlign pris på maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg