fredag 13. januar 2017

Blank voksduk

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Tidsbegrenset tilbu kjøp nå!


Ta vare på spisebordet med beskyttende voksduker. Ikke betal mer enn nødvendig.

Forskjellen på voksduk og akrylduk Duker i voks, akryl og plast er praktiske og lettstelte, og egner seg like bra inne som ute. Blank gjennomsiktig 1mm duk 1cm. De tåler søl, er vannavstøtende og beskytter bordplaten under.


Bruk en praktisk og billig voksduk til å beskytte det vakre spisebordet ditt. Bordduker i voks er ideelle til å beskytte mot flekker, skitt og riper som kan være vanskelig å fjerne. Om et uhell skulle skje er det bare å rengjøre duken med en våt klut.


Velg mellom klassiske voksduker og tekstilvoksduker. En kraftig, ikke-vevd kvalitet med overflate av PVC, som gjør den blank , glatt og lett å tørke av med en fuktig klut.

PVC-voksduken er svært slitesterk, og du kan bruke den inne så vel som utenfor – husk alltid å ta den inn igjen etter utendørsbruk. Gjennomsiktig voksduk. Bruk duken som vanlig duk – eller som beskyttelse oppå eller under en tekstilduk. Du kan også bruke den til å beskytte et nytt bor slik at bordet fortsetter å se nytt ut i mange år. Kvaliteten er svært slitesterk og lett å tørke av med en fuktig klut.


Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted. Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest.


Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Vannavvisende, solid.


Kontakt Rainbow Tekstil. Har du spørsmål eller kommentarer kan du komme i kontakt med oss ved å benytte vårt. Med blank overflate som kan tørkes av.

Av 1 PVC med bakside av non-woven materiale. Metervare, kan bestilles i m. Voksduk bredde 1cm. Størrelse: x m. Service faktum, kjøkken er viktig del av bygg. Søkeresultat: voksduk.


Legg til i din ønskeliste. Du har ingen ønskelister! Opprett en ønskeliste først. Jeg hadde faktisk det før jeg kjøpte den svarte.


Men da jeg la den bort var jeg ikke så nøye med å legge den fint sammen :-( så den ble bare en krøll desverre. Hastverk er lastverk ;-) Er det noen som vet hvordan man kan slette ut en voksduk som er blitt krøllete? Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Er du usikker på hva som skal til for å få.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg