fredag 20. januar 2017

Knotter til kommode

Kommodene våre fås i ulike stiler og størrelser, så du kan bruke dem flere steder. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Kjøp Kommode hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Knotter og håndtak er små, men viktige detaljer i et hjem. De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig.


Vi har mange farger, former og størrelser å velge blant. De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak. Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak.

Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Finn nye knotter eller håndtak, og framhev stilen du allerede har, eller skift til en ny. Gi nytt liv til dine gamle kommoder, skuffer og skap ved hjelp av nye og dekorative knotter som passer deg og din stil.


Videre kan du få orden i dine vesker, skjerf og jakker med lekre og moderne knagger som passer godt på både soverommet og i gangen. Oppgrader ditt hjem og finn dine favoritter blant våre knagger, knotter og knaggrekker. Håndtak og knotter skaper helheten. Beslag Online har et stort utvalg av håndtak og knotter av høyeste kvalitet og til god pris. Vil du fornye møblene selv, men er usikker på hvor du skal begynne?


Gi dem nytt liv med flotte knotter som fremhever stilen du har. Vi har et spennende utvalg av mange ulike fasonger og farger. Se vårt store utvalg av knotter og håndtak fra Epoq, og finn den stilen som passer best på ditt kjøkken. Dette gjelder også når du vurderer å bytte ut et møbel i hjemmet, ofte vil det bli et bedre og billigere resultat for muligens å male på møbler og montere på nye knotter eller håndtak og dermed gi møbler lengre levetid!


Alle våre knotter leveres med skruer, skruene som passer til standard luke. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design?

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Knotter i glass og porselen Knotter i kunststoff Knotter i metall Knotter i tre Mer om knotter og håndtak.


Tilpass hjemmet ditt med stilfulle knotter og håndtak. Rustikk, antikk eller elegant – vi har løsningen du ønsker deg! For en helhetlig stil anbefaler vi å velge kjøkkenhåndtak som passer til andre knotter og håndtak i hjemmet.


Hengeknott i metall, grønn. Porselensknott, poststempel. Original funnet på gammel kommode. Egner seg også på skap. Liten 25mm Ø kr 8- inkl. Medium 30mm Ø kr 9- inkl.


Hos oss finner du inspirerende og originale kvalitetsprodukter til ditt hjem. Vi tilbyr et bredt utvalg av interiør og gaveartikler for en hver smak. Behov Knotter Og HåNdtak Til Kommode gir, men fortsatt tapt? Valg diverse størrelser, farger og maler du kan finne med bare en klikk gjennom internett.


Du trenger ikke å redd med de beste god Knotter Og HåNdtak Til Kommode det sikkert øke skjønnheten av hver rommet hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg