torsdag 12. januar 2017

Fine vinglass

Vi har et bredt utvalg av barutstyr til ditt serveringssted. Glass, utstyr og småmaskiner. Vi har også bardisker, storkjøkken og interiør. Vanadium rustfritt stål.


Handle online - tollet og klart til levering!

Kjøp vinglass trygt og enkelt fra Hadeland-glassverk. Gode priser og rask levering! Vi har vinglass som hører til samme serie, slik at du kan få både hvitvinsglass, rødvinsglass og champagneglass i samme stil.


I tillegg til å finne hvitvinsglass og rødvinsglass i klasisske fasonger har vi også vinglass med forskjellige slipinger og mønstre. På IKEA finner du også vinglass til forskjellige anledninger. GreenGate Champagneglas Butterfly Clear with Gold H 16.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Dekk bordet med glass og mugger som passer til hjemmet og anledningen! Her finner du glass som passer til alt- både til fest og til hverdags. Gjør selskapet litt finere og kvelden litt hyggeligere ved å servere øl i fine ølglass eller vin i lekre vinglass.


Enten du trenger ølglass, vinglass , vannglass eller mugger, vi har det! Blant vårt store sortiment, har vi flere typer vinglass. Det er utrolig gøy å samle på fine vinglass. Kan vaskes i maskin men spesielt tynne glass kan lett få små sår i drikkekanten under oppvask, og bør derfor vaskes for. Bestill Online i dag og få rask levering.


Slik støper du fine lys vinglass. Bruk de gamle vinglassene til noe helt nytt. Har du flere glass i skapet som ikke hører til de andre glassene? Tåler oppvaskmaskin, maks grader. Pris er for enkelt glass.


Legg til favorittmerke.

Har tidligere samlet på denne serien, men har nå byttet til en annen variant. Alt selges billig for 1kr totalt. Fine gamle vinglass selges. Selv har jeg kjøpt disse på bruktmarked for over 4kr. Se hele utvalget her!


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Kjøp og selg på auksjon og til fast pris. Best utvalg av glass på QXL. Sammenlign priser på Vinglass. Finn tilbud på 7produkter fra Riedel, Holmegaar Rosendahl og mye mer.


Et stilig vinglass som er drikken verdig er alfa og omega når det kommer til vinkonsum! I denne kategorien har vi samlet fine og spesielle vinglass i flere ulike farger og former som du kan komplettere glasskapet ditt hjemme med. Våre vinglass er laget av både plast og glass, men alle er like lette å drikke av og selvsagt lette å like.


Vinglass med personlig gravering er den perfekte gaven til noen som liker vin eller til en spesiell anledning som f eks bryllup, eksamen eller bursdag. Vinglassene er i god kvalitet og du velger selv hva som skal graveres på dem. Riedel Vinum Chianti Classico er nettopp et slikt glass. Kan brukes til svært mange hvite og røde viner og bruker du dette glasset så vil få vinen din til å smake mye bedre en stort sett de fleste standard vinglass.


Her jobber vi nå med å oppdatere tekst og bilder – siden vil snart være klar! Profesjonelle vinglass fra Bormioli Rocco. Vi har resultater for Hadeland vinglass til de beste prisene.


Wine-To-Go - gjør det til en fryd å drikke vin i parken, på stranden eller et annet sted der du vil være litt mobil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg