fredag 27. januar 2017

Oppbevaring skittentøy

Sjekk ut Skittentøy Oppbevaring. Oppbevaring av skittentøy på vaskerommet Frigjør gulvplass og oppbevar skittentøyet i kurver inne i skapet. Sorter skittentøyet i de ulike kurvene og hekt dem gjerne av og bær dem bort til vaskemaskinen når tøyet skal vaskes. Hauger av skittentøy på gulvet og i IKEA-poser er en saga blott hvis du har mulighet til å løse det på denne måten. Kurv til skittentøy og oppbevaring.


Samle skittentøyet på ett sted - rommer liter!

Stabil kurv i plast med bærehåndtak - enkel å forflytte. Lei av dårlig system når det gjelder skittentøy. Vi har ett ganske lite vaskerom, så jeg trenger smarte løsninger som lar oss sortere skittentøy for en familie fem på en skikkelig måte. Det må med andre ord være plass til litt skittentøy , for det hoper seg fort opp når en er så mange.


Siden jeg vasker så ofte, er det sjelden ting blir liggende til oppbevaring. Hvitt tøy legger jeg i en balje i badekaret og vaskes ca annenhver dag, mørkt tøy vaskes en gang pr. Resten, som er ulltøy, skjorter og bluser legges i én kurv.


Løsningen er smart og praktisk oppbevaring med kurver, esker og bokser som hjelper deg å få mest mulig ut av hver kvadratmeter.

De riktige kurvene gjør oppbevaring til en drøm. Velg fra et stort utvalg av sammenleggbare tøykurver, resirkulerte plastbokser med lokk og hjul, flettede kurver i naturmaterialer og stilige hengekurver. Ta godt vare på alt du eier med oppbevaring fra Bohus. Velg her blant våre kurver, esker, skrin og stativ, og finn den beste oppbevaringsløsningen.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering. Enten du trenger en stor, gjennomsiktig boks til oppbevaring av klær eller en liten eske med lokk til å ha smykkene på et sikkert ste har vi boksene for deg.


Oppbevaringseskene våre er både flotte og praktiske og kan brukes til så mangt. Søk Skittentøy Oppbevaring. Er du lei av å vaske klær? Med småbarnsmorens geniale system for sortering av skittentøy blir det mye enklere å ta seg av klesvasken.


Stilren, solid og hygienisk med mange ventilasjonshull. Også praktisk til oppbevaring på lekerommet, kontoret, hobbyrommet, vaskerommet etc. Alle SkittentøY Oppbevaring i er godt for familiemedlemmer fra kjøkken er god. Mulig er mange include trodde som dette SkittentøY Oppbevaring kjøkken er rett og slett nødvendig bygget istedenfor a SkittentøY Oppbevaring eller enda en for en familie rom.


I faktum, kjøkken er nødvendig del av hus.

Vi har kurver, bokser og hyller fra kjente merker. Smart oppbevaring gjør det enkelt å holde vaskerommet rent. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Om du bor alene kan det holde med en liten kurv, mens en familie ofte vil ha bruk for en eller flere store og stødige skittentøyskurver.


Om mengden skittentøy varierer kan det være lurt med en kurv som kan slås sammen og legges bort ved behov. Hos oss finner du et stort utvalg skittentøyskurver i ulike størrelser, farger og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg