torsdag 12. januar 2017

Granittblokker mur

Søk etter granittblokker mur på den nye KensaQ. Den kinesiske typen er noe lysere enn den indiske typen og er ofte slettere enn den indiske som gjør at mange synes det er enklere å montere denne typen. Mur i granitt I nesten alle utemiljøer vil det være behov for større eller mindre murer.


Murer brukes for å ta opp terrengfall eller skape variasjon i flaten for beplantning etc. Med ferdig bearbeidete granittblokker er du allerede langt på vei til å få en mur som er til pryd og nytte. Blokkene har lite avvik på mål, som gjør at man får en mur med jevne og pene fuger.

Muren er enkel å montere, som også gjør den prisgunstig sammenlignet med andre materialer. Hvor høy mur du faktisk kan bygge avhenger av stedlige forhold samt hvordan støttemuren monteres og sikres. Naturstein av høy kvalitet til innvendig og utvendig bruk. Vi leverer blandt annet granittmur, støttemur og kantstein.


Kontakt oss for et godt tilbud! All ugjevnhet her forplanter seg oppover muren. Du kan evt bare kjøpe fundamentblokker.


Jeg har brukt dem endel, og det fungerer utmerket på slike småmurer opptil halvannen meter. Mener det er aslak som har dem.

Kan kjøpes hos Coop bygg osv. I årtusener har steinmuren symbolisert storhet og beskyttet kulturer og nasjoner fra utenforstående krefter. Hvis du ser etter en profesjonell leverandør av granittmur bør du snakke med oss. GDPR- Dine persondata blir trygt lagret hos Miljøstein.


Med ditt samtykke lagres kun strengt nødvendige data for å kunne sende deg et uforpliktende tilbud samt. Det blir fort penger av det. Jeg skal bygge 1meter i to nivåer. Larvikitt blokker med råhugget front, uten synlig boremønster!


Gir et flott fargespill med skinnende krystaller. Det er også anbefalt å benytte jordarmeringsnett i annet hvert skift. Pris på granittblokker er per løpende meter. Egner seg godt til kraftige støttemurer.


Saget bunn, råhugget front og bakside. For best mulig resultat og minst mulig svinn er god planlegging en fordel. Vi gir kun generelle råd og tips.


Plassering av blokk ved hjelp av løfteanker Alternativt kan andre løftemetoder benyttes ReCon blokken er utviklet slik at støttemurer med høyde opp til ca. Granittmur 40x40x - 1cm. Ved å benytte jordarmering kan betydelig høyere murer settes opp.

En fleksibel mur som enkelt følger formene i hagen. Muren kan settes opp som rett, buet eller i sirkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg