mandag 23. januar 2017

Male soverom farge

Male soverom farge

Bestill hotell i Male By. Se bilder, les kundeomtale og book! Reserver ditt Hotell i Male online. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Farge og inspirasjon.


Se mer fra denne boligen her. Panelet er malt i samme farge med LADY Supreme Finish i en matt glansgrad. Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet. Knaggen Shaker list får du kjøpt på Artilleriet og Sinnerlig-taklampe er fra Ikea. Få inspirasjon sendt direkte til innboksen din hver uke, og meld deg på nyhetsbrevet vårt!


Det viktigste når du skal velge farge er likevel å gå for noe du selv trives me fremfor å velge ut fra hva alle andre har, eller hva som er mest populært akkurat nå, mener hun. Ved å bruke ton-i-ton farger eller kontrastfarger gir du rommet mer dybde og liv, tipser Maxbo-eksperten. Mal veggene med den eksklusive matte maling Ambiance Xtramatt. Den matte overflaten gir fargen en ekstra dybde og dermed ett utrolig vakkert uttrykk.


Male soverom farge

Det blir ingen lysrefleksjoner som forstyrrer øyet eller skjønnhetssøvnen din. I spesialprogrammet til serien som går på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverom ! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Rosa kan dempe angst og stress, men oppfattes ofte som en veldig feminin farge.


Det mange ikke vet er at den sammen med striper på tekstiler og tøffe elementer i skinn, kan den gi et varmt og godt soverom. Her viser Lisbeth deg noen fine alternativer. Den duse og vakkert dempede fargen Lenas Dusty Green er fantastisk å male med for å skape et personlig og varmt soverom. I et rom som er mer utsatt for søl og slitasje, som kjøkken, gang og barnerom, er det viktig å velge robuste malinger, utviklet for å kunne tåle litt ekstra.


Male soverom farge

Mens andre rom, som stue og soverom , ikke stiller like høye krav til slitestyrke. Men det vil ikke si at det er lurt å velge dårlig kvalitet. Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge.


En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom , mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. SENGEGAVL: En tekstiltrukket sengegavl i en mørk farge gjør rommet spennende. Tekstiler fra Green Apple.


Mange kvier seg for å male eller tapetsere veggene med helt mørke farger. De er redde for at rommet vil virke lite og dystert. Det kan være lurt å male med mellommaling før du maler med en mørk farge. Ofte er dette nødvendig fordi en mellommaling i riktig farge gjør at den mørke malingens dekkeevne blir bedre. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Prøvemal, og se hvordan de ulike nyansene samspiller med dagslys, kveldsbelysning og rommets øvrige innredning, for å kunne avgjøre hvilken farge som er best akkurat for deg.


Vi anbefaler enten at du kjøpe en Colour Tester eller en prøveboks, for å se hvordan fargen passer akkurat i det rommet du har planlagt å male. Gode tips til maling av soverom. Fremfor å male veggene i regnbuefarger kan man velge nøytrale farger og heller pynte opp.


Male soverom farge

Orange er livsgledens farge , og ifølge Steinbo, riktig farge hvis du er ute etter romantisk sex. Rødt, derimot, spriter opp med mer lidenskap på soverommet, mens fiolett er fargen for den eventyrlystne. Disse fargene er jo ikke sovefarger, men som Steinbo påpeker, er det ikke all verdens som skal til. Se vedlagt bilde av en lang treseters sofa og et stort afghansk teppe som vi skal møblere. Marker gjerne garderobesonen med å male veggene rundt i en rolig farge ,. Vi har samlet et knippe soverom som virkelig får frem luksusfølelsen.


Når man skal finne farge på vegger til soverommet, er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til. Unngå helst sterke farger, som for eksempel rødt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg