mandag 23. januar 2017

Lin gardin

Lin gardin

Linbutikken – kvalitets tekstilprodukter fra Litauen Norges største nettbutikk som selger tekstilprodukter som metervare lin , linduker, løpere, gardiner. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser.


Bestill fra vår nettbutikk! Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.


Lin gir tekstilen en naturlig, ujevn tekstur og gjør at den føles fast å ta på. Stort utvalg av ferdigsydde gardiner på nett. Flere størrelser, farger og mønster. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i. Stort utvalg av alle typer gardiner.


Lin gardin

Gardin UNNEN 1x140x2lin -look sand. Ferdigsydde gardiner, kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming. Heisgardiner fra Ellos til bra priser. Velg blant heisgardiner og liftgardiner i ulike modeller og farger. Shop roll up-gardiner enkelt online hos Ellos.


Trenger du ekstra lange gardiner? Velg mellom ulike farger og design. Kjøp i butikk eller i nettbutikken vår. I Pagunettes vareutvalg av lingardiner finner du gardiner i 1 lin , som gir et organisk og rustikt utseende - til lin -blandinger med polyester og bomull, som fortsatt har det lekre lin -look men som er lettere å vedlikeholde.


Lin kraftig er laget av viskose og lin. Stoffet kan brukes både til klesplagg og som duk. Velg det linstoffet som du synes passer til det neste store kreative prosjektet ditt.


Den luftige og gjennomsiktige gardinen med bladmønstermotivet Roses med små, fine roseknopper blir en vakker ramme til vinduet. Legg ting i lin som ikke farger i kaldt vann en stund før vask. Alle mine ting i lin vasker jeg for hånd i såpespon eller Sunlight. Såpesponen gjør at du impregnerer linen og den vil ikke krølle så mye.


Lin gardin

Du kan også bruke Neutral vaskemiddel og grader. Det er for hardt for fiberen. Materiale: 1 Polyester. Lin skal ikke sentrifugeres. Kan vaskes på 30grader.


Flott velourgardin av god kvalitet, med 15cm høyt rynkehode. Norges Linforening stiller ut på julemarkedet til Bærum Husflidsforening med linprodukter. Vi selger: såpespon (til å vaske lin og forteller hvordan det skal gjøres) lin brødposer rapport om hvordan naturfarge lin håndklær, løpere, puter oa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg