fredag 13. januar 2017

Magnor per spook

Magnor glassverk historisk i Norge. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Med sin levende formgivning og ekte talent strekker han stadig nye grenser også innenfor glasskunsten. PER SPOOK har sett det gode liv.


Med øye for hva som er vakkert, skapte han KONGLE, inspirert av norsk natur.

Med en varm, gylden fargetone som avspeiler en umoden furukongle, er vinserviset et av landets mest populære. Se også KONGLE PORSELEN, som kompletterer Kongleglassenes store suksess. Boller og vaser, fat og vinglass som alle har en funksjon, alene eller sammen, til glede for øyet og hånden. Alle modeller har innpreget designerens karakteristiske signatur på undersiden.


Selges samlet for kr. Se også Kongle porselen, som kompletterer Kongleglassenes store suksess. Stort fat fra magnor , serien sne designet av per spook.

Fatet er i god bruktstan ingen nagg og blankt og fint. Vertene på flytogene til Gardermoen bærer uniformer i hans design. Per Spook har sett det gode liv. Torget Til salgs Møbler og interiør. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Kjøp og selg håndlaget glasskunst på auksjon og til fast pris på QXL. Finn Per spook kongle til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Tettstedet har 9innbyggere per 1. Stedet har også barneskole og dagligvareforretning. Han er den første norske motedesigneren som fikk eget motehus i Paris. Hvitt glass med klart overfang og innlagt bladgull.


Fatene vil være ute i butikkene i slutten av oktober - i tide til julegavene.

I Paris framsto Spook som en moteskaper med et klart nordisk preg og med en enkel, anvendelig stil. Flere kjente designere har vært med på å utforme glassverkets kolleksjon. The glassblower establishment has heavy and exclusive traditions. Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram.


Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen. Cathrine Maske står bak det formfullendte glasserviset Cilia som er tuftet på klassiske former. Søkeresultatene fortsetter under annonsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg