tirsdag 10. januar 2017

Telysholdere i glass

Lysestaker, lyshus og telysholdere i flere farger, former og størrelser. Europris - Mer til overs. Glasset er formet som en blomst og kommer i en dempet og mørk farge. Lykter og telysholdere. Skap din egen stil med sesongens lykter og telyseholdere.


Telysholdere i glass

Uansett årsti om du er inne eller ute, har vi noe for enhver smak. Velg blant kvalitetsprodukter i mange ulike modeller. Telysholder, i rødt glass med sølvbån fra Børscompgniet. Se våre stearinlys, lysholdere og lykter.


Lys opp interiøret og gi hjemmet ditt behagelige dufter med våre duftlys. Se det brede utvalget på ikea. Utrolig koselige og sjelfulle lyslykter fra Hadeland Glassverk, med det tradisjonelle Mariusmønsteret.


Telysholdere i glass

Vi hos glassoginterior. Du finner mange ulike farger, former og størrelser, og vil garantert finne noe som vil passe perfekt inn med stilen i hjemmet ditt. Stuen blir pen med lysestaker i vindu eller telysholdere i glass på stuebordet. Tre matchende telysholdere for telys. Av glass med gullfarget metallkant og riflet mønster på sidene.


Emballasje: kartong Produsert av. Hos oss finner du fine telysholdere og telysestaker som pynter opp i hjemmet. Velg mellom serier som Nobili og Hammershøi fra Kähler og mange fler på tilbords. Vi er en grossistbedrift.


Telysholdere i glass

Privatpersoner kan handle fra våre forhandlere. Ta kontakt dersom du ønsker å bli forhandler for oss. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Følg oss på ukentlige nyhetsoppdateringer, tips og inspirasjon. Du vil få eksklusive tilbud og fast medlemsrabatt på puter og vedlikeholdsprodukter. Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør.


Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home. Fem telysholdere i klart glass. Selges samlet for kr. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn.


Feel har et stort utvalg telysholdere i butikk og nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg