torsdag 19. januar 2017

Batteridrevne stearinlys

Stearinlys som skaper god stemning! Hva skjuler seg bak trenden? Flotte batteridrevne stearinlys som passer perfekt å ha i lysestaker eller luciakroner.


Tennes og slukkes med en knapp og er ikke like brannfarlige som vanlige vokslys. To kortere batteridrevne stearinlys som passer perfekt å sette i en lysestake! Lysene har en innebygd timer som gjør at de tenner og slukker seg selv.

LED-lampen lyser med et flamme lignende lys som gir et naturlig inntrykk uten at du behøver å uroe deg for brannsikkerheten. Batterier er inkludert. Vi har testet en masse forskjellige elektriske kubbelys fra våre leverandører, og vi har valgt et sortiment som vi mener dekker de fleste behov for kubbelys med batteri. Nå kan du trygt ha vokslys tent uten fare for brann med disse batteridrevet stearinlys.


Fine batteridrevne stearinlys ? Tilgjengelige i former som for eksempel telys og antikk vokslys. Et godt alternativ i skoler, sykehus og aldershjem eller på steder i hjemmet hvor barn og dyr bor, og du ikke vil ha en ekte flamme. Sørg for å ha et lager med lys, så har du det klart når du trenger det.


Vi vil også slå et ekstra slag for de miljømerkede stearinlysene , som er et ledd i satsingen vår på en bærekraftig livsstil.

Svanemerkede stearinlys. Et stearinlys må eksempelvis består av minst fornybar råvare og avgi en svært begrenset mengde sotpartikler. Kvalitet, god pris og rask levering! Det finnes for eksempel batteridrevne lys i mange størrelser og varianter, og de har også blitt rimeligere og mer tilgjengelige.


LED-lys er meget troverdige kopier av levende lys. I tillegg kan du også pynte med lyslenker i stedet, de blir vakre både i oppsatser og på hyller! Selv har Ingrid nå sluttet å bruke stearinlys , og begynt å bruke batteridrevne lys i stedet. LED stearinlys Naturvoks med flakkende effekter og timer.


Den flakker, som et ekte stearinlys , som forsterker det behagelige, varmhvite LED lyset. En timer er integrert for individuell lysvarighet. To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys. Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA-batterier hver (ikke inkl.).


Derudover er lysene også ufarlige for børn, husdyr og ældre. Levelys er sodfri og sikrer derfor et langt bedre indeklima. Levelys naturlige udseende skyldes materialet parafin voks og den blafrende flamme, der giver lysene et naturtro udseende.


Knappcellebatterier finnes i mange produkter, og kan være lett tilgjengelig for små barn. Slike batterier finnes i blant annet fjernkontroller, batteridrevne stearinlys , bilnøkler, klokker, små lommelykter, lysreflekser, badevekter, spillende bursdagskort og i leker og klær med lys og lyd. Alt til cafe, hotell og restaurant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg