fredag 27. januar 2017

Sens grunning

Merkevarene til lave priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. SENS - Trygg fra første strøk. Malingen inneholder ingen løsemidler og avgir ingen skadelig avdamping. Du slipper til og med ubehagelig malingslukt, allerede under påføring.


Skal denne brukes som toppstrøk, anbefaler vi å brekke først, da en base ikke er ferdig til bruk som toppstrøk. Hvilket utstyr skal brukes? Malingsresultatet er meget avhengig av utstyr. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur, underlag og av trykktekniske årsaker i foto. Alle produktene er helt fri for løsemidler og avgir heller ingen ubehagelig malingslukt. Slitestyrken vil ikke være det samme som andre malinger, men det vil du ikke merke på så kort tid det er snakk om. Nå kan du male innendørs med god samvittighet - uten å bekymre deg for å sjenere verken andre eller deg selv.


Ser at den finnes som takmaling, grunning og veggmaling. Jeg kunne tenkt meg å bruke. Har Du spørsmål om malinG oG Helse? Les tester og omtaler før du kjøper.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning , treolje, lakk - blant 1varer. Ingen løsemidler, ingen skadelig avdamping, ingen malingslukt. Jotun sens takmaling. Dekker godt og gir en halvblank overflate.


Sens grunning

Vannbasert maling lukter ikke spesielt godt mens det tørker, og noen av oss er allergiske mot de dampene som skilles ut. Forarbeid: Flatene skal være faste, rene og tørre. Brukes som toppstrøk i slette tak, f. Til slutt påføres strøk LADY INTERIØR TRE i ønsket farge. Grunning for tre og panel. Gammel blank og halvblank maling mattslipes.


Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Er du usikker på hva som skal til for å få. Ak minimal lukt og emisjon, dekker godt og gir et skjoldfritt tak. Maling er noe av det Fargerike er mest kjent for.


Sens grunning

Sikrer godt resultat på tapet. Første steg til fornying av din gamle tapet, eller som underlag til glassfiberstrie og miljøtapet. Hindrer blæring og oppreising av skjøter.


Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk. Kjøp på nett eller i butikk. Sens er uten skadelig avdamping og med minimal lukt.


Etter ett døgn er prosessen ferdig men rommet kan tas i bruk allerede samme kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg