mandag 23. januar 2017

Svevende hylle

Svevende hylle

Beslagene skal sitte i selve hyllen, og det betyr at det er en voldsom belastning direkte på beslagene, der hylle og vegg møtes. Hvis det kun er en skrue i en plugg som skal holde alt, så skal det ikke mer til enn hyllens egens vekt, før hyllen blir skjev. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er flotte hyller løsningen. Finn hyllene til veggen i spennende design her.


De festes elegant med solide skjulte oppheng, og like skjult gir de lys ut. Siden den hyllen jeg tenker å lage ikke er en lang, flat hylle så vil den jo få en del vertikal støtte fra konstruksjonen i seg selv. Man trenger ikke den bæringen i selve hylleplata en rett svevende hylle trenger. Så lenge man får festet den til veggen så vil den jo bære seg selv.


Spørsmålet er jo hvordan man kan feste den til veggen. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle.


Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg. En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning. Hylle til vegg: smart og lekker oppbevaring. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang.


Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Ei hylle kan fortelle mye om deg. Er du et ordensmenneske med en hylleenhet full av praktiske innsatser? Eller skjuler du rotet i en plasseffektiv arbeidshest i stål med skuffer? Enten du liker å vise frem eller skjule tingene dine (eller begge deler), har vi en hylleenhet som fungerer for deg.


Lek deg med vårens farger og lag en luftig hylle der du kan stille ut dyrebare skatter. DETTE TRENGER DU: Hylleplate, vår er fra Clas Ohlson, kr. Panduro Hobby, kr. Bor hull i hvert av de fire hjørnene på hylleplaten med drill. En bokhylle er ikke bare en bokhylle.


Når du skal velge bokhyller til stuen din bør du tenke over hvilke behov og ønsker du har. Du finner garantert en hylle som passer stuen din. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hvilken hylle passer ditt behov? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Oppbevaring til lave priser.


Hos Chilli finner du Hyller i høy kvalitet til god pris – fra 1kr. Stort sortiment av Hyller i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers angrerett. God dekorasjon kan sikkert gjøre sinnstilstand den beboere til en lykkeligere person.


Svevende hylle

Svevende Hylle vil bli innredet på denne måten i samsvar med de smak som tilhører eier. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Leveres direkte til døren – Velkommen! Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Svevende hylle

Nora vegghylle, svart 150x2cm. Bli medlem i Bo:klubben! Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til. Siden jeg så det første gang, har jeg alltid hatt lyst på svevende bokhyller, MEN det er så dyrt!


Var på Designtorget i Oslo og der fant jeg hylle , men hadde. Stedge hylle Vegghyllen Stedge fra Woud har et stilig skandinavisk design som stråler enkelhet og gir illusjonen av en svevende hylle. Stedge er designet av Leonard Aldenhoff og består av to hylleplan. Hylle har det aller fleste av oss i våre hjem, enten det er vegghyller, innebygde hyller, som garderober eller uavhengige gulvhyller.


Svevende hylle

Det er et praktisk oppbevaringsrom, men kan også tjene som et møbel der du plasserer diverse planter eller ornamenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg