torsdag 19. januar 2017

Jotun grunning lim for våtrom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Søk på forhandlernavn. Tilhørende produkter. Andre relevante produkter no. Benytt en langhåret malerrull.

Overgangen mellom sokkel og vegg sparkles med JOTUN Våtromssparkel. Skal ikke brukes på sponplater i. Inngår i Jotuns våtromsystem. Godkjent av Byggebransjens våtromsnorm (BVN).


Monter Jotun Våtromtapet. Tapeten legges kant i kant på flatene og med cm. Forutsatt at man får justert tapeten rett på neste vegg kan den legges rundt utgående hjørner.


JOTUN Glassfiberstrie for våtrom finstruktur er en impregnert spesialglassfiberstrie som inngår i Jotuns godkjente våtromssystem.

Unngå innånding av damp og aerosoler. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Produktet er et spesialprodukt i. Limer og hindrer vanninntrengning. Dette produktet kan ikke kjøpes på nett. Sjekk lagerstatus i din nærmeste butikk her.


Grunning og lim i ett. Systemet ferdigbehandles deretter med to strøk Lady Våtrom eller Jotaproff Våtrom 20. Våtromsstystemet til Jotun anbefales ikke til sponplater. Jotun Glassfiberstrie for våtrom lavstruktur eller finstruktur.


Til bolig, våtrom , hytte, kontor, messer og butikker. Lik pris nett og butikk. Til kartong, tre, filt, tekstiler m. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Forbehandling: Underlaget må være rent og tørt. Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet.

Kan hvis ønskelig påføres umiddelbart vått i vått. Sugende underlag som f. Komplett Bedrift Bedrift. La tørke i minst timer før mellom- og toppstrøk påføres. Tidligere malt: Rengjøres, nedmattes og avstøves.


BRUKSMÅTE: Lady Våtrom påføres best med rull. Ujevnheter i underlaget, skruehull, plateskjøter, og inn- og utgående hjørner sparkles med JOTUN Våtromssparkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg