tirsdag 31. januar 2017

House doctor sofabord

House doctor sofabord

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. House Doctor - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stort utvalg av fin hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Møblerne sikrer, at du kan skabe en unik og personlig stil derhjemme.


Bordet kan bruges både inde og ude som et lille sidebord til kaffekoppen eller til et fint stilleben med dine yndlingsnips. Bordet er perfekt til at give kant til indretningen. Rengøres med en fugtig klud. Dét at alle rundt bordet kan se hverandre og delta i samtalen, gir en unik felleskapsfølelse. Et rundt spisebord kan skape en helt egen stemning.


Vi har salongbord i ulike modeller, og i forskjellige materialer og farger. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


Bordet har et enkelt sort jernstel, og en smuk grøn marmorbordplade. Det flotte og stilrene design, samt bordets lave højde giver stil og personlighed til din indretning. Den flotte grønne marmor bordplade sætter en flot kontrast i din stue. Du får her et helt unikt bord. Rektangulære, runde, ovale, ellipseformede, store og små sofabord med eller uten oppbevaringsmuligheter.


Et sofabord i noe treslag er det mest klassiske alternativet, eik, bøk og bjørk er vanlig, ofte med lakk. Størrelse og farge kan variere. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Sofabord , Gallery, Betong, Grå, Høyde. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte.


Hyllene er fulle av bl. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende! Du er herved blitt advart. Den vakre messingfargen gir et varmt og koselig uttrykk som vil dekorere innredningen. Det er laget av svart mango tre og har en litt grov og rustikk utseende.


House doctor sofabord

Perfekt for å skape kontrast i et lyst, moderne og minimalistisk hjem. Sælges billigt, grundet det har enkelte steder, dette kan hurtig males med noget hvis maling. Super smart med et hul til feks en plante, derudover rigtig god plads under bordet som ses på billedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg