onsdag 18. januar 2017

Barnerom hyller

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Oppbevaring til lave priser. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør. Sjekk ut Barnerom Hyller.

Hyller og skap til barnerommet Når man skal innrede et barnerom , vil man ganske fort erfare at det er en hel del som skal få plass der inne. Det er gjerne haugevis med leker, som krever et oppbevaringssted om man vil ha litt orden, og ikke minst er det bøker, pyntegjenstander og klær. Et barnerom med morsomt interiør vil gi inspirasjon og glede. IKEA har lekne og solide oppbevaringsserier for organisering av leker.


De kan også sittes, lekes og slappes av på. Stammen kan leveres med skinner, slik at du kan plassere bokser og hyller hvor du vil – og flytte dem når det trengs. Barnevennlig høyde på oppbevaringen gjør det enklere for barn å nå og holde orden på tingene.


På den måten kan du kjøpe en sikker hylle i tre med god samvittighet.

Vi selger rimelige hyller med spesielle motiv, former og farger slik at rydding blir en lek for barna og samtidig forenkler for foreldrene. Det kan være lurt å sette opp noen praktiske hyller på barnerommet for å lagre småting og holde orden på leker og bøker. Men, hyller til barnerom trenger absolutt ikke være kjedelige, vi har mange flotte design som virkelig pynter opp. Hvis du ønsker noe rent og minimalistisk som passer inn overalt, har vi det også.


Oppdag vårt store sortiment av oppbevaring til barnerom og finn din aldeles unike favorittløsning! Meld deg på vårt nyhetsbrev. Bli med i trekningen om gavekort på 50-Få relevante nyheter rett i mailen din!


Hver høytid eller fødselsdag øker sistnevnte. Selvfølgelig syns vi på Lekmer. Ellers hadde vi selvfølgelig ikke solgt dem.


Vi elsker leker så mye at vi ikke engang blir lei av de må ryddes opp fra gulvet og legges i smarte oppbevaringsbokser som smidig kan forvares under senger eller i hyller. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask.


Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! I vår FAQ finner du svarene på de vanligste spørsmålene.


En hylle trenger ikke bare være praktisk oppbevaring. Med Graphic Shelves, designet av Laura Bilde, får du en skulptur med på kjøpet. Alle de tre hyllene har hvert sitt grafiske mønster, og hyllen kommer i både hvitt og svart. Barnemøbler til barn i alle aldre.


I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av praktiske oppbevaringsmøbler til barnerommet. Vi har alt barna trenger til rommet sitt. Skap et praktisk og koselig barnerom med solide og fine branemøbler. Se våre løsninger for god oppbevaring til barnerommet og få kontroll på alle løse ting og.


For eksempel er det praktisk med kasser som passer inn i hyller , og slike løsninger finnes derfor på barnerom over hele landet, sier Linn-Marie Lommerud Olsen i nettbutikken Mimmis. Velg de hyller som passer deg og ditt hjem best, og bestill de hyllene online enkelt og smidig i vår nettbutikk. Våre raske leveringer sørger for at du snart har dine nye hyller på plass hos deg, klar til å bli fylt med dine personlige eiendeler og bli en selvsagt del av din innredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg