tirsdag 31. januar 2017

Kgb kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Om du kommer til oss med blanke ark eller klare ønsker og idéer, hjelper vi deg å realisere dine planer for ditt nye kjøkken garderobe og bad. KGB – se vårt kjøkken galleri. Vi tilbyr egenprodusert og måltilpasset kjøkken , og vi er godkjent leverandør av Husebykjøkken og Nettoline kjøkken.

KGB as ble startet av Håkon Hvesser, Viggo Anfinnes og Trond Anfinnes 30. KGB as monterer kjøkken , garderober og baderomsinnredninger i alle typer boliger. I og med at kjøkkenet er et så viktig rom i hjemmet, drømmer mange om å få lage sitt eget kjøkken tilpasset akkurat sine egne behov og i den stilen man foretrekker selv. Enten du ønsker et moderne kjøkken , et kjøkken med landing stil eller et klassisk kjøkken , har du et bredt utvalg å velge mellom på IKEA. Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom?


Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser. Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider.

Planleggerne gjør planleggingen og valgene enklere for deg. Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer. Brahe Røkt Eik og Laminat.


Find inspiration til lækre og personlige køkken-løsninger her. Få et personligt ba der er tilpasset. Vi er en kjøkken , garderobe og bad leverandør som holder til på Bø Avaldsnes.


KGB tilbyr egenprodusert og måltilpasset kjøkken , garderobe og bad. Vi er også leverandør av Huseby kjøkken , Nettoline kjøkken og ba og Lumi garderobesystem. Begge stillingene inngår i varehusets turnus.


Vi ønsker utadvendte personer med stå på humør og med gode samarbeidsevner. Drømmer du om nytt kjøkken er Huseby et fornuftig sted å la seg inspirere. Våre forhandlere over hele landet deler gjerne sin kunnskap og entusiasme med deg.


Vi tegner forslag og hjelper deg med alle valg. Prosessen med å velge nytt kjøkken blir enkel. Finn din nærmeste Huseby-forhandler. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende.


Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett.

Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg