mandag 30. januar 2017

Hay møbler

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Høy kvalitet til gode priser hos Trademax.


HAY samarbeider med mange interessante designere, blant annet Jakob Wagner, Leif Jørgensen, Hee Welling, Louise Campbell, Rolf Hay , og Scolten og Baijings.

Det er faktisk mulig å innrede et helt hjem med bare møbler fra HAY , HAY har alt fra kleshengere til sofa! At prisene er overkommelig gjør det jo bare enda bedre! Hay er et dansk varemerke som på genialt vis kombinerer designsamarbeid og praktisk design. Dette er dansk interiørdesign på sitt beste til en rimelig pris.


Lunehjem fører et stort utvalg av både nyheter og bestselgere fra Hay. Danske Hay har tatt Norge med storm igjennom mange år med geniale designsamarbeid og praktisk design. Dansk design på sitt beste til en rimelig pris. Vi har et bredt utvalg av møbler og interiør fra Hay , både på lager og som bestillingsvare.


Vi har alltid et stort utvalg av møbler til hele boligen.

Et møbel kan gjøre hele rommet og være det sentrale punkt slik at de andre interiørelementene kan fortsetter stilen. På den måde kan HAY forblive et spændende og nytænkende brand. Dette er stadig målet med Hay : at skabe godt design der er interessant for så mange som. I 1år har målet vært det samme, å tilby våre kunder personlig service og tidløse produkter av høy kvalitet.


Hos oss finner du det ypperste innen klassisk og moderne skandinavisk design, fra møbler og belysning til tekstiler og tilbehør. Stort utvalg og lave priser. Hvilken stil har du i hjemmet ditt?


Se nyhetene våre og finn nye møbler her. Fokus på skandinavisk design krydret med litt glam fra Italia og USA i medium- til high end segmentet. HAY House Oslo er det danske designmerket HAY sin første brand-store i Norge, og under de imponerende takrosettene i den gamle bygården i Homansbyen, finner du tidløse designmøbler og interiør-accessories fra danske og internasjonale designere.


Danske HAY leverer innovative designmøbler og bruksgjenstander av høy kvalitet. Inspirasjonen hentes fra arkitektur og mote, og målet er å lage ukomplisert design som er bærekraftig, ærlig og funksjonell. Her finner du barstoler fra tradition, HAY , Tolix, Gubi og Normann Copenhagen.


Møbelgalleriet AS har butikker i Kristiansand og Moss. Vårt ønske er å tilby det beste av Norsk og Nordisk design- både klassisk og moderne - produsert hos leverandører som prioriterer godt håndverk og best mulig komfort fremfor lav pris. Handle møbler , utemøbler og innredning på nettet. Teamet bak Furniturebox har håndplukket produsenter og leverandører av høyeste klasse for å ha mulighet til å tilby våre kunder et stort utvalg av produkter og billige møbler.


For oss på Furniturebox er det viktig at du som kunde er fornøyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg