mandag 16. januar 2017

Mitt første år ramme

Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. En fantastisk koselig collageramme med plass til bilder for å dokumentere og huske barnets første år.


Tips for henge opp dine rammer. Plass til mange små bilder. Rammen har plass til bilder av barnets første år.

En fin ramme med plass til å samle fine minner. En gave som passer perfekt til dåp eller navnedag. Du finner også andre Kles og gavesett produkter fra Dacapo hos Lekmer. Elegante kvalitetsrammer med plass til bilder.


Mitt første år er en fotobok for barnets første år med tips til de viktigste høydepunktene. Kjøp Diverse produkter mitt første år ramme på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Diverse produkter mitt første år ramme i kategorien Diverse produkter fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Diverse produkter ved hjelp av vår tjeneste. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen.


Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse for deg.

William tar sine første. Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 5kr. Finn laveste nettpris her. Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig. Fotoramme mitt første år.


Gallerirammer Gaverammer Størrelse. Alkaline Lithium Oppladbare Urbatteri. Galt Mitt Første Sysett er et morsomt sysett med fire ferdigklipte tøybiter, trå tusjer og fine detaljer man kan pynte med. Rakket være de små hullene i kantene er det enkelt å sy. Sy en liten veske, en ramme og en perm!


Anbefalt alder: Fra år. Mit første år ramme , Sød ramme i 18xcm. På grunn av innbindingsmetoden må det bestilles pakker på sider. Det er mulig å bestille 1 eller sider ekstra pr. Boken har en begrensning på.


Ta Kortlappen sammen, så får barnet nyttig kunnskap om kort, koder og penger. Vergene må bestille kortet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg