torsdag 12. januar 2017

Glass skåler

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Kjøpe skåler på nett. Det finnes mange forskjellige typer av skåler for ulike bruk.


Utvalget av skålerne vi kan kjøpe direkte på internett er stort. Enkelte butikker har fokusert på å ha skåler fra kjente merker som Iittala, Marimekko og Rörstrand. Det er den slags butikker som vi har valgt å vise skåler i glass og porselen fra.

Her finner du bilder, pris og linker til mange forskjellige skåler fra HKliving at kjøpe online. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter skål eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Vi hos glassoginterior. Norges ledende kjøkken- og interiørkjede.


De flotteste julegavene finner du hos oss! Her vises noen av våre beste gavetips, se flere HER. Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Dessertskålene er laget i blyfritt glass og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Skålene er designet av Erik Bagger og er utsmykket med Grand Cru-rillene som man kjenner fra mange av de andre produktene i denne serien.

Rosendahl Grand Cru dessertskåler selges enkeltvis eller i pakker på 4. Hos Tilbords finner du glass til enhver anledning. Du finner vinglass, drinkglass og hverdagsglass for enhver smak. Med nye tallerkner, glass , kopper, boller og skåler kan du dekke et bord som er innbydende og appetittvekkende.


Velg blant praktisk melamin eller stentøy - de er fine på hver sin måte. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg