fredag 6. januar 2017

Beis terrasse fargekart

Sjekk ut beis terrasse fargekart. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Lysne treverket med Butinox Terrasselysner. Dette gir totalt kortere skylleti samt sikrer riktig farge og jevn innfarging. Med riktig farge på terrasse og uteplass skaper du en visuell forbindelse til husets arkitektur og omgivelsene rundt.


Det gir helhet, ro og harmoni i uterommet.

Her finner du farger som passer godt til skandinavisk byggeskikk, kulturlandskap og natur. Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Kledningen må være tørr når du begynner å beise. Stryk ut beisen på maks 2–bord av gangen i hele bordets lengde for å unngå skjolder. Husk å mette endeveden (flere strøk vått-i-vått).


Unngå å beise i fuktig vær eller i direkte i sollys.

Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. Da gjelder det å ha en beis som tåler de tøffe påkjenningene. Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert, blankt og eksklusivt utseende.


Tyrilin Terrasse Beis. Beisen danner en beskyttende hinne og har meget god slitestyrke og lød i forhold til tradisjonelle terrassebeiser. Kan påføres fra °C (tørt og rimfritt), tåler regn og fuktighet bedre enn vanlige vanntynnbar terrassebeiser.


Uterommet er på mange måter husets forlengelse når sommeren kommer. Vi lukker opp dørene og får plutselig større boltreplass til familien. Enten du har en stor hage med terrasse eller en deilig balkong i leiligheten.


De fleste av oss ønsker oss en sømløs overgang mellom inne- og uterommet. Olje er for eksempel billigere enn beis , men eksperten mener at beis beskytter mer og krever mindre vedlikehold. En av fordelene med terrasseolje er at det er billigere enn terrassebeis. I tillegg finner du flere typer oljer med de samme egenskapene som beis når det gjelder beskyttelse mot sopp. Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg.


Sammenlign pris med oss. Ikke beis i direkte sollys - vent til det er svalt i luften, da rekker beisen å trekke godt inn i treverket og sluttresultatet blir penere. Vent terrassen er helt tørr før du går på med beis eller maling.

Det kan være fuktig inni treverket selv om det virker tørt på utsiden. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Slik klargjør du tidligere beiset terrasse for et nytt strøk: 1. Fukt underlaget med kaldt vann og påfør TREBITT Terrassebeisfjerner. Gjenta behandlingen hvis gulvet er veldig skittent eller har flere lag beis. Unngå at underlaget tørker opp under behandlingen.


Når du bruker beis fremheves treverkets særegenheter og naturlige glø samtidig som den beskytter treverket mot det tøffe, norske klimaet. Og så enkelt som det er. Med TREBITT terrassebeissystem har du ingen unnskyldning for å ikke gjøre jobben. Og med fargene i vårt fargekart kan du få det akkurat slik du selv vil.


Terrassen må være skikkelig tørr før du beiser, ellers er jobben bortkastet. En farget terrassebeis vil alltid beskytte gulvet bedre enn en klar beis , uansett hvor lys farge du velger. Fargerike terrasse fargekart. Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket. Blandes i de aller fleste farger.


Er fasadefargen din gyllen og lun i tonen, er sjansen for at den fungerer best sammen med gylne og lune terrassebeisfarger stor. Tjæralin beis får du også i en matt variant. En kjølig, grå terrasse kan fort oppfattes som blå og kald ut inntil en lun fasadefarge, mens den inntil mørkere grå hus eller kjølige gråblå farger er prikken over i’en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg