tirsdag 24. januar 2017

Hyller vaskerom

Hyller vaskerom

Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Hyller og oppbevaring hos Ellos. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Vaskerom for hele familien.


Hyller vaskerom

Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering. Epoq har et bredt sortiment innen skuffer og hyller til ditt kjøkken, vaskerom og garderobe. Velg blant Trehyller, glasshyller, treskuffer, innvendige skuffer, skuff. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke.


Finn inspirasjon hos Elkjøp og bestill en gratis tegnetime i dag. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Et vaskerom er ofte innredet med skap, men det kan også innredes med andre former for vaskeromsmøbler. Et velegnet vaskeromsmøbel er en hylle av porebetong.


Vi hjelper deg å planlegge drømmevaskerommet. Et kjøkken består som regel av skap og hyller som henger på veggen. Vårt tips er at enten du har et stort eller lite vaskerom , kan også en slik løsning være genial på vaskerommet. Vi har også oppbevaring til stue og soverom for lettere ting du vil vise frem. Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander.


Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen. Ryddig vaskerom Dette må du vite før du kjøper tørketrommel. Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass.


En god start på et praktisk vaskerom er luftige hyller og uttrekkbare kurver, enten i et hengesystem eller i et kurvstativ. Da blir det enkelt å holde orden på, og få tak i, alt du trenger. Uansett om du har mye eller lite plass bør du utnytte veggene så gulvet holdes fritt for klær og annet rot. Vi tilbyr et stort utvalg av hyller med ulike oppbevaringsløsninger i en mengde forskjellige størrelser, farger og stiler. Her finner du alt fra tradisjonelle bokskap og moderne stigehyller og vegghyller, til komplette hyllesystem.


Organiser og vis frem med hyller i forskjellige design og utførelser. Unngå rot på vaskerommet - finn di vaskeromsløysing. Linn Bad kan tilby eit breitt utvalg i skap i mange størrelsar, slik at du kan lett kan innrede deg eit funksjonelt vaskerom , anten du har liten eller god plass. Her er nokre forslag til inspirasjon! På den måten kan du legge inn de rene, brettede klærne rett fra vaskerommet og inn i skapet, uten tid brukt på å frakte vasken hit og dit.


Hvis du har vaskerom ved siden av badet, garderoben eller soverommet kan du ønske deg en hel vegg som skap - med skyvedører både fra vaskerommet og det tilstøtende rommet. Få mest ut av hver kvadratmeter. Praktisk oppbevaring med bokhyller, reoler og romdelere. Systemet er spekket med de samme smarte funksjonene som det vegghengte systemet.


Resultatet er et funksjonelt og hyggelig vaskerom med masse oppbevaringsplass i uttrekkbare kurver og luftige hyller. Nysgjerrig på Freestanding? Les mer her Fire veier til smart oppbevaring. Du kan velge blant ulike materialer, design og dimensjoner. For enda bedre orden kan du utstyre hyllene.


Gulvet er frigjort og er enklere å holde rent. Veggskapene har en høyde på cm. De tre skapene leveres med to hyller , men det største veggskapet har to skapdører i stedet for én. Våre populære skyvedører og skyvedørsskap er svært anvendelige i et vaskerom hvis plassen tillater det. Bak skyvedørene kan du innrede med hyller som gjør det enkelt for deg å holde styr på alt det praktiske.


Der defineres ba dusjrom og vaskerom som våtrom, og på våtrom skal vannskadesikkerheten ivaretas. I praksis betyr dette i de aller fleste tilfeller at du på et vaskerom må ha sluk, gulv med fall mot sluk og våtromsmembran som sikrer skade på omkringliggende bygningsmasse, sier Karlsen. Rottingkurver fra Ikea.


I glasskrukkene oppbevares blant annet skyllemiddel. Ved hjelp av gode håndverkkunnskaper og godt håndlag kunne familien gjøre nesten alt selv. På kveldene og i helgene jobbet Fredrik med prosjektet. Han gravde ut hele kjelleren og la inn nytt varmegulv. Her hos oss finner du innredningen, som kan gjøre nettopp ditt vaskerom til en praktisk drømmeoase.


Mange har eget vaskerom , men det er ikke alltid det er innredet praktisk nok. I tillegg kan du velge hyller og integrert skittentøyskurv. Komplett vaskerom velger du etter dine behov og ønsker samt størrelsen på plassen du har til rådighet. Rask og enkel handel på Ellos.


Hyller vaskerom

Kjente merkevarer til gode priser. Stort utvalg av interiør. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg