tirsdag 10. januar 2017

Batteridrevet telys

Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Brenn sikkert og stemningsfullt med batteridrevne telys. Batteridrevet telys , Artikkelnr.


Plasseres i lykter, på lysfat m. Tennes og slukkes med bryter. Telys batteridrevet hos staples.

Bestill online i dag få rask levering Ved å åpne denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler og liknende teknologi som er beskrevet i våre Retningslinjer for cookies (Informasjonskapselsvilkår), og bruken av din data som blir eller vil bli samlet i fremtiden, som beskrevet i Staples Personvern og retningslinjer. Det er et trygt alternativ for hjem med barn, og kan brukes. Dette premium LED-telyset fra Uyuni er et batteridrevet lys med et ekstremt virkelighetsnært skinn. Den patenterte flammen blafrer med et behagelig varmgult lys som får telyset til å se ekte ut på bare noen meters avstand. Du slår telyset på fra undersiden, og du kan velge mellom en ON-innstilling og en timerinnstilling.


Fantastiske LED batterilys og telys som ser veldig realistiske ut og gir et fint lys. To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys. Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA-batterier hver (ikke inkl.).

Vi er en norsk bedrift med daglig utsending fra vårt lager. Har samme mål som vanlige telys og passer i de fleste lykter. LED-lys er meget troverdige kopier av levende lys. Vi har testet en masse forskjellige elektriske kubbelys fra våre leverandører, og vi har valgt et sortiment som vi mener dekker de fleste behov for kubbelys med batteri. Denne 2-pakningen med telys med timer er fine, batteridrevne og brannsikre telys med timer som skinner med et naturtro lys i mørket.


Med batteridrevet ledlys kan du trygt ha lys i alle rom uten å bekymre deg for brannfare. Kubbelys hvit 10xcm. Lys batteridrevet kulelys LED hos staples. Nå kan du trygt ha vokslys tent uten fare for brann med disse batteridrevet stearinlys.


Tilgjengelige i former som for eksempel telys og antikk vokslys. Et godt alternativ i skoler, sykehus og aldershjem eller på steder i hjemmet hvor barn og dyr bor, og du ikke vil ha en ekte flamme. Våre batteridrevet lys er i samme størrelse som standard telys , med en diameter på cm. LED-telysene gir deg den koselige atmosfæren du kjenner fra de alminnelig telysene, men du trenger ikke å kjøpe nye hele tiden når de brenner opp etter få timer.


Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Rask levering og lave priser! Tingen er at det virkelig så ut som ekte telys som brant, bare uten. Nye fulladede oppladbare LADDA-batterier AAA 9mAh gir lys i timer.


LED-lyset gir en koselig flimrende flamme, som et ekte lys.

For dager siden – Philips telys , batteridrevet og oppladbare. Man kan - nettopp i advents- og juletiden - slett ikke få nok av dem i huset. Dessuten egner de seg fremragende til å skape en festlig atmosfære i bygninger, hvor ekte lys er forbudt på grunn av brannfaren, og kan f. Vil gjerne putte inni noen batteridrevne telys , men de må være drevet på timer eller kunne slukkes med fjernkontroll, har prøvd vanlige og de ryker etter 1-dager hvis de står på hele tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg