fredag 6. januar 2017

Matter til inngangsparti

Dørmatter, matter, gummimatter, tepper, teppefliser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gulvmatter til alle soner.


Teppeabo - På denne siden finner du tepper som egner seg til inngangspartier.

Vi selger vanlige matter til å ha i inngangsparti. Eller på bestilling ut fra de mål det er ønskelig. Rundt prosent av alt smuss og støv i et lokale blir dratt inn via tråkk fra sko.


Våre funksjonelle matter absorberer store mengder, smuss, støv og vann, som bidrar til reduserte renholdskostnader, og et et sunnere inneklima. I tillegg beskytter mattene gulvet mot slitasje. I utgangspunktet beregnet som inngangsmatte i nedfelling mellom skyvedører eller i mattebrønn innenfor inngangsparti. Høy skrapeeffekt og meget slitesterk.


Diamantmatten er relativt har slik at man kan trille tunge vogner over matten uten at den synker sammen. Valgte løsning skal være representativt, bidra til et enklere og mer effektivt renhold med reduserte vedlikeholdskostnader som konsekvens, samt forbedre opplevd inneklima for byggets brukere.

Fordelen ved å leie gulvmatter med fast avtale er at smusset i matten tas med ut av bygget når matten blir byttet ut med en ny gulvmatte. Vi har et stort utvalg av matter og tepper. Det vil også være større sjanse for at folk tørker av seg på beina her, når det er en dedikert matte for slikt bruk.


Dette bidrar til å gjøre det daglige renholdet betraktelig enklere, og rengjøringskostnadene flere hakk lavere. Derfor har vi i dag det beste mattesystemet. Kjøp dine favoritter hos Ellos nå!


Fine tepper til gode priser. Eksemler på riktig og feil. På denne siden finner du vanlige dørmatter og matter som er beregnet til inngangspartier, både til privat bruk og til butikker, skoler og offentlige virksomheter, som trenger kraftigere matter.


Gode matter i inngangspartiet gir mindre slitasje og møkk inne. K an leveres med logo. Kåbe-Mattan tilbyr et komplett program av entrématter og skraperister med tilbehør som passer til ethvert inngangsparti med hensyn til avtørkingseffekt, holdbarhet, design osv. Vårt mest kjente og effektive produkt er Kåbe Originalmatte. Matten er vaskbar i maskin.


Den leveres med svart Epdm-gummi og naturaluminium som standard. Bruk tepper til å sette farge på alle rom og gjøre det lunt og koselig hjemme. Hos oss finner du tepper i flere størrelser og former. Du har mye å velge i, som flatvevde, avlange tepper til gangen som er slitesterke og lette å støvsuge, eller myke tepper med lang lugg til kjølige morgener på soverommet.


Ved vått vær blir det omtrent tolv ganger så mye.

Med en god inngangsmatte kan du stoppe opptil av smuss og støv fra å komme inn i bygningen. Entrésone 2: Innendørs bruk På innsiden av bygningen brukes neste forsvarslinje til å fjerne fuktighet og finere smusspartikler fra skoene. Her finner du matter av høy kvalitet for lek, samling og hvile i skole og barnehage.


Ved å legge matter ved inngangsparti , vil hele av vann og partikler bli liggende igjen her. Se vårt store utvalg og kjøp i nettbutikken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg