torsdag 19. januar 2017

Jotun akrylmaling

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Man får tatt to strøk på en dag.


Type: JOTUN MUR AKRYL MALING er en silkematt, værbestandig akrylmaling til. Sammenlign pris på Jotun maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer.


En silkematt og værbestandig akrylmaling til utendørsbruk på betong, eternitt og sementbaserte fasadeplater.

Den holder særdeles godt på farge og glans, og malingen hverken falmer eller kritter. Den malte flaten angripes i liten grad av sopp og grønske, og gulner heller ikke over tid. LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Kjøp Jotun takmaling Lady Perfection hvit base liter online hos BAUHAUS.


Lady Perfection fra Jotun er en akrylmaling til innendørs bruk som er svært velegnet til slette tak og gir et perfekt helmatt resultat. Malingen har lang farge og glansstabilitet, har meget god værbestandighet samt lange vedlikeholdsintervaller. Jotun sin Optimal er ihvertfall meget god i bruk, og har ikke hørt noe dårlig om holdbarhet på den heller.


Butinox har en serie som heter Futura som jeg har brukt mye av. Dette er en vanntynnet oljemaling,altså en blanding av olje og akryl som bindemiddel. Jotun DryTech murmaling mørkgrå base liter.


Alle har noe kreativt i seg.

Våg å drømme i farger. Umalt tekstiltapet grunnes med Jotun Grunning for tapet. Når det gjelder gamle vinyltapeter så river du forsiktig av vinylsjiktet og lar papirsjiktet bli værende igjen på veggen. Skjær bort alle løse rester av tapet og kutt bort utstående ujevnheter.


Grunn med Jotun Grunning for tapet. Vil du ha helt dekkende behandling, er det stort sett oljemaling og akrylmaling du har å velge mellom, men det finnes også blandingsprodukter. De fleste produsenter anbefaler akrylmaling fremfor oljemaling til de som vil ha et best mulig resultat over så lang tid som mulig. Hos MAXBO finner du murmaling med god dekkevne fra Jotun og Harmoni. Kjøp på nett eller i butikk.


Akrylmaling eller oljemaling? Glansgraden i malingen bestemmer glansheten. All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg